Víruskavarók

2021. október 30. 10:17

Hát micsoda figurák ők, akik ezt a józan, a többség érdekeit megvédő kormánydöntést támadják?

2021. október 30. 10:17
null
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A nemzetközi baloldal, beleértve hazai csapataikat is, gátlástalanul igyekezett összezavarni a védekezést. Álhírekkel támadták a saját üzleti köreiken kívül kifejlesztett kínai és orosz vakcinákat. Ezzel, túl azon, hogy elbizonytalanították az embereket, több százezer gyilkosságban is közreműködtek, hiszen sokakat megfosztottak az időben megszerezhető védettségtől.

Ugyanilyen vehemenciával támadták a magyar kormányt a védekezést szolgáló rendkívüli helyzet bevezetéséért, az oltás rendjének megszervezéséért, sőt, a járvány okozta gazdasági válság mielőbbi megszüntetését célzó döntéseiért is. Ezek az aljas balliberális különítmények még odáig is elmentek, hogy a Magyarországnak járó európai uniós újraépítési pénzek kifizetését is akadályozzák.

Most kormánydöntés született a koronavírus-járvány negyedik hullámának megfékezésének újabb védelmi intézkedéseiről. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy az átoltottság növelése érdekében a munkáltatók előírhatják az oltás felvételét dolgozóiknak. A magáért, szűkebb-tágabb környezetéért felelősséget érző magyarok közül majdnem hatmillióan felvették az oltást. Itt van azonban egy erőszakos kisebbség, akik szabadságjogaik korlátozását látják abban, hogy nem fertőzhetik meg szabadon embertársaikat. Lehetnek ezek akár vírustagadók, idióta tévtanok követői, a természetes életmód korlátolt, beszűkült agyú hívei. De lehetnek egyszerűen felelőtlen, lusta disznók is.

Hát micsoda figurák ők és a mögöttük állók, akik ezt a józan, felelős, a többség érdekeit megvédő kormánydöntést támadják?”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. október 30. 21:40
"több százezer gyilkosságban is közreműködtek" Ez a sajtómunkás sem lesz már hülyébb, ha ilyet le tudott írni...
neutrinoo
2021. október 30. 21:02
A Magyar hírlap címlapját nézegetve mindig az jut eszembe,hogy ezeknek inkább az oviban lenne a helyük. komolyan nem vehető vicclap, ami nem lehet nevetni.
Jeney Gottfried Adolf
2021. október 30. 20:47
Hehe .... a dippoldpali . Agyatlan balfék . Az oltott is fertőz , aki meg be van oltva , mitől fél ??? Hülye barmok .
Akitlosz
2021. október 30. 17:20
Milyen több százezer gyilkosság? Miről beszél? Feljelentést tett? Micsoda figura ez a szerző? Milyen erőszakos kisebbség? Az államhatalomé az erőszak privilégiuma. Gyáva diktatúrát játszik a kormány. Nem volt népszavazás így semmilyen többségre nem hivatkozhat. Az oltás NEM jelent semmiféle döntést. CSAK MERT VALAKI BEOLTATTA MAGÁT, ABBÓL MÉG SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM KÖVETKEZIK, HOGY AZ OLTÁSRA AKARNA KÖTELEZNI MINDENKI MÁST IS!!! Nem furcsa, hogy minél több oltást kap valaki, annál jobban retteg? Ocsmány egy figura ez a több százezer gyilkosságozó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!