Jelenlétem nem kívánatos a Károli Gáspár Református Egyetemen

2021. október 27. 13:23

Az eltörlés kultúrája jól láthatóan nemcsak a baloldali nyilvánosságban népszerű.

2021. október 27. 13:23
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Az utóbbi hónapokban nem nagyon mondtam igent nyilvános szereplést illető felkérésre, a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatóinak meghívásával azonban kivételt tettem, hiszen ebben az intézményben diplomáztam 1999-ben, s bár voltak velük bizonyos konfliktusaim, mégiscsak ők az alma materem. A bölcsészkar dékánja már jóvá is hagyta a velem tervezett beszélgetést, amikor még magasabb helyről az a jelzés érkezett, hogy a jelenlétem nem kívánatos az intézmény falai közt. Befolyásos személytől származhat a tiltás: az eltörlés kultúrája jól láthatóan nemcsak a baloldali nyilvánosságban népszerű – sőt, arról értesültem, hogy nemcsak én vagyok tiltólistán a Károli Gáspár Református Egyetemen, hanem Zacher Gábor toxikológus is.

Számomra nagyon megtisztelő volt a felkérés, és nem kevésbé megtisztelő a tiltás – csak nem ártana, ha a jobboldal végre felfüggesztené a hazug szerepjátékát, és nem verné lépten-nyomon az asztalt szabadságvágytól csillogó szemekkel a véleménynyilvánítás jogát követelve. Mindenki jól tudja, mennyit ér nekik.”

Fotó: Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2021. október 29. 09:00
Óóóó te f@sz, a te jelenléted nagyjából sehol sem kívánatos...
nibiru
2021. október 28. 12:09
Szóval a "kritikus" kritikátlanul hazudik! Nem hívták meg, nem kapott engedély, mert nem is kért! Ennyi volt a történet....
silenceCZ
2021. október 27. 22:07
túlértékeled magad, üvöltöző pszichopata. Annyit nem érsz, hogy a nagypolitika letiltson... szerintem a portás volt, kérdezd őt..
linkeloe
2021. október 27. 21:51
Lassacskán a Föld nevű bolygón sem vagy kívánatos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!