Baló György még Orbán Viktort vádolta a 2006-os eseményekért

2021. október 27. 11:03

Mit mondana ma a tévés a baloldalról ránk zúduló erőszakkampányra, lámpavasazásra?

2021. október 27. 11:03
null
Mernyó Ferenc
Facebook

„Egy érdekes felvétel került elém. Ebben a baloldal – CNN-BBC színvonalú függetlenobjektív – felkérdező embere, egy időben első számú liberális újságírója, a néhai Baló György a 2006-os erőszakos események után azzal próbálja szembesíteni Orbán Viktort, hogy valójában ő a felelős a 2006-os utcai erőszak elszabadulásáért. És Orbán Viktor hiába magyarázza, hogy ő egy szóval nem bátorított utcai erőszakra, és kéri Balót, hogy idézze, mit mondott ő (azaz, OV), csupán azt magyarázta el a híveinek, hogy a kormány illegitim, illetve MO-on valós politikai felhatalmazás nélküli kormányzás zajlik. És ez nincs rendben. De Baló György nem tágít. Ragaszkodik Orbán felelősségéhez, ezt sulykolja kérdésekbe ágyazva. Baló szerint már-már az is erőszakra bátorítás, hogy Orbán értetlen tekintettel néz...

Vajon, ha Baló György ma élne, mit mondana az évek óta a baloldalról ránk zúduló nyílt, nyers és kíméletlen erőszakkampányra, az O1G-ző kórusra, vasvillázásra, lámpavasazásra, IFA-platózásra, az MTVA megrohamozására, Varjú és Kunhalmi akcióira, Bangóné patkányozására, Hadházy akcióira, beleértve a parlamenti l.f.szozást, Kásler lehentesezésére, a kormány felelősségének folyamatos kiélezésére a covid áldozataiért, Jakab alpári parlamenti felszólalásaira, egyáltalán a Jobbik színeváltozására, Nagy Blanka trágárkodására, Niederemüller politikai böfögéseire, és a vezető balos politikusok és háttéremberek által egyre gyakrabban hirdetett alkotmányos puccs, mint politikai lehetőség erőltetésére?És vajon, ha Baló György ma élne, megnézné az Elkxrtuk c. filmet? Vajon megértené a CNN-BBC-sre tréningezett újságíró agyával, hogy az ő szolgálati autóját is beáldozták? Az MTV székházzal együtt... Vagy akkor is tudta?

Egyáltalán Baló György értené a mai CNN-t, BBC-t? Vagy ma maga is ugyanazt csinálná, mint a metamorfózison átesett, egykor sajtómintaként beállított etalonok? Szerintem, nézzétek meg a filmet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. október 28. 05:59
Jó elvtárs volt a békaember.
vtznmnksr
2021. október 27. 20:13
Tulajdonképpen komcsi Balótól nem vártunk mást.
Jasand
2021. október 27. 20:09
Én már akkor és azonnal tudtam hogy Orbán volt 2006-ban az egész október 23.ai borzalomnak a fő szervezője ! Azt nem értettem hogy Balón kívül más ezt a felelőséget mért nem kérte számon tőle . (No hát híjába az ellenzék olyan gyenge mint a lepke fing .) Pedig logikus volt Orbán stratégiája . Addig kell a rendőröket a felbérelt csürhe bandával provokálni (törni , zúzni, gyújtogatni, rájuk támadni) amíg azok megfeledkeznek arról hogy Ők rendőrök és személyes sértésként élik meg a dolgokat és vissza támadnak. Azután be kell keveredni az ártatlan szemlélődők közé hogy a be vadul rendőr már ne tudjon különbséget tenni és kész a tragédia . Egyébként normális ember azért nem megy útcára mert Gyurcsány össze vissza karatyol a saját berkeibe. Mi az hogy hazudtunk ! ? Hát Orbán politikája másból sem áll! 12 év Gyurcsányozás semmi több Magyarország felzárkóztatásáért . Már a románok is jobban élnek... 100 000 Ft-os nyugdíjak , 200 000 Ft-os fizetések túlórával, oktatás, egészségügy ... minden szar !!! Nem kell válaszolni hogy mi volt Gyurcsány idejébe . Azóta eltelt 12 év ! 12 év alatt a baloldal is bele jött volna a kormányzásba 2/3-al . De Orbán Viktornak az kevés volt !!! Csak csalni lopni és hazudni tud ! De azt nagyon !!!
piszokalfréd
2021. október 27. 16:44
Bocsánat, de puccsot nem a regnáló hatalom támogatói szoktak elkövetni maguk ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!