Végre megoszthatom veletek ezt a nagyon izgalmas interjút

2021. október 26. 14:57

Mostantól a youtube-on is osztok meg nagyon izgalmas tartalmakat.

2021. október 26. 14:57
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Végre megoszthatom veletek ezt a nagyon izgalmas interjút, amit Kamarás István vallásszociológus készített velem az egyházi szexuális visszaéléseket feltáró könyvemről

»Perintfalvi Rita teológus, világi apostol, társadalom lélektani kérdésekkel foglalkozó tudományos kutató, polgárjogi mozgalmár, terapeuta szerepek kapcsolódnak a személyében össze. A könyv úttörő munka. Sokszólamú. Ez egy multidiszciplináris könyv, amiben a gyakorlati teológia, a lelkipásztorkodás lélektana, a kriminálszociológia ill. a kriminálpszichológia és a morálteológia keverednek.« (Kamarás István)

Mostantól a youtobe-on is osztok meg nagyon izgalmas tartalmakat, podcast-okat, videókat. Ha kiváncsi vagy rájuk, iratkozz fel a youtube csatornámra!

Nagyon hálás vagyok Petur Paszternáknak, hogy vállalta, segíti a youtube csatornámon folyó munkát! Ezt a remek intrót is ő állította össze! Már nagyon régóta terveztem azt, hogy a youtube-on is megjelenek, de sajnos technikai segítség nélkül ez eddig nem ment. Peturnak köszönhetően azonban mostantól ott is láthattok-hallhattok majd! Gyertek, kövessetek ott is!”

Fotó: Perintfalvi Rita

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. október 28. 12:22
Rókatekintetű, rókamosolyú teremtés. Vajon mit takargat ezzel a nagy igyekezettel?
Da Vinci
2021. október 27. 12:29
Hiába osztod. Senkit sem érdekel.
Syr Wullam
2021. október 27. 08:20
Nahát, Kamarás István eddig nem olvasásszociológus volt?
mici
2021. október 27. 07:14
Hát nem jár egy srófra az agyunk, ami az izgalmat illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!