Vásárhely gate

2021. október 26. 11:50

Az anyag valójában egy sajtófigyelő, egy cikkgyűjtemény.

2021. október 26. 11:50
null
Mernyó Ferenc
Facebook

„Vásárhely gate 

Avagy, amikor egy újságcikk-gyűjteményből Fidesz-DK koprodukciós »megfigyelési ügy« lesz egy szellemileg nem százas politikus, Márki-Zay Péter fejében. Mint amikor az évekkel korábban elindított városi projektről (térfigyelő rendszer kiépítése Hódmezővásárhelyen) azt találta mondani, hogy azt a kormány az ő megfigyelésére telepíti.

Márki-Zay Péter tegnap bombát akart robbantani, de végül csak egy petárdát sikerült begyújtania, az is a kezében robbant fel.

Márki-Zay Péter – isten tudja, kinek a tanácsára, de úgy látom, címeres idióták vehetik körül, hiszen nem az első ostobaságot követi el – egy tegnapi sajtótájékoztatón »bemutatott egy dossziét, amit állítólag a Fidesz állított össze a DK-nak, hogy ezzel járassák le őt, de a DK inkább átadta neki« – írta a telex.

Márki-Zay Péter pedig büszkén mutogatta az anyagot a sajtónak, hogy lám, ő már milyen fontos lett! Micsoda erők fenekednek ellene. Pedig az anyagról még a vele lojális hvg is azt írta, hogy meglehetősen komolytalan.

Ám Márki-Zay Péter – hiányos ítélőképessége birtokában – még azt az ostobaságot is elkövette, hogy az egészet feltöltötte a netre, így azt bárki megnézheti.

Ebből mazsoláznék most.

Az anyag valójában egy sajtófigyelő, egy cikkgyűjtemény a neten nyilvánosan fellelhető anyagokból. Bárki megrendelhette, akár a Fidesz vagy a DK is, ad absurdum, maga Márki-Zay Péter is. Hogy Márki-Zay miért? Tudni akarta, mi olvasható róla – nyilvános forrásokban – az interneten. Az anyagot bárki összeszedhette, aki minimális Google keresési tudással rendelkezik. 200 ezerért (+ÁFA) bárki megcsinálja, max. egy hét alatt. Profinak 2 nap.

És ahogy feljebb említettem, Márki-Zay Péter még azt az ostobaságot is elkövette, hogy az egészet feltöltötte az internetre, így most rajta kacag a hazai közélet, Fletó pedig elégedetten dörzsöli a tenyerét. Miközben a párt nélküli Márki-Zay ellenzékváltásról hablatyol, ő az efféle politikai tökfilkókat kettesével szokta elfogyasztani reggelire.

Az egész anyag önmagában érdektelen, hiszen, akinek van ideje, bármikor összeszedheti a netről, nyilvános céges adatbázisból, stb. Ráadásul kisatírozatlanul.

Sokkal érdekesebb, hogy Márki-Zay Péter – érthetetlenül – az anyag felét kisatírozta, de még érdekesebb, hogy tucatnyi oldal hiányzik. Magam nem nyálaztam át ilyen alaposan, de egy barátom szerint az anyag összesen 80 oldal, ám hiányzik belőle 13. Mégpedig a 10. és 25. között 10 oldal, a többi a 44. és 48. között.

Vagyis, úgy tűnik, Márki-Zay Péternek van takargatnivalója még egy nyilvános netes forrásból összeszedhető anyagban is. Amit bármikor bárki összegereblyézhet a netről.

Nos, ez az egyetlen körülmény, amitől ez a dosszié valamennyire érdekes. Hogy mi az, amit Márki-Zay Péter takargatni akar vagy kényszerül.

Szóval, bárki rendelte meg ezt a »politikai bombát«, abból csak egy vacak petárda lett, az is felrobbant még Márki-Zay Péter kezében. Örülhet, ha csak az ujjait viszi el...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelikánkutyája
2021. október 26. 19:17
Jól értesült helyen már megmondták róla, hogy " FUTÓBOLOND". (Ő volt eddig a lassan felépített nem is alvó sejt. Az ilyen kell a CIA-nak meg a nép egy részének.)
catalina9
2021. október 26. 14:01
Tellerlevél, bajai videó, Korózs/Németh Athina börleszk...
u.hu
2021. október 26. 13:49
Állítólag Juhász Péter évekig abból élt, hogy sajtó + internetfigyelést végzett börtönben ülő elitéltnek. Nem tilos az.
Fehér Agyar
2021. október 26. 13:28
Mernyót viszont valóban megfigyelték, legalábbis a Facebook-on. Állandóan jelentették őt az adminisztrátornak, melynek nyomán mindannyiszor büntetésbe helyezték. Úgyhogy most már csak az ismerősei számára látható a profilja, és az, amit posztol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!