Az előválasztás nem szólt másról, minthogy a DK leuralja az ellenzéket

2021. október 02. 09:40

Nincs már Momentum, nincs Jobbik, nincs LMP, csak a Gyurcsány által vezetett tömb maradt.

2021. október 02. 09:40
null
Vági Márton
Azonnali.hu

„Gyurcsányék láthatóan nem szövetségesként tekintenek a többi ellenzéki pártra, hanem ellenfélként, ráadásul bedarálandó ellenfélként, és ezt az előválasztás során kíméletlenül meg is tették. Nincs már Momentum, nincs Jobbik, nincs LMP, csak a Gyurcsány által vezetett tömb maradt.

Az ellenzéki összefogásRA a jelenlegi körülmények mellett szükség VAN ahhoz, hogy leváltható legyen Orbán, azonban határozott véleményem az, hogy a DK nélkül nagyobb esély lenne a győzelemre, mint velük.

Gyurcsányék láthatóan nem szövetségesként tekintenek a többi ellenzéki pártra, hanem ellenfélként, ráadásul bedarálandó ellenfélként, és ezt az előválasztás során kíméletlenül meg is tették. Nincs már Momentum, nincs Jobbik, nincs LMP, csak a Gyurcsány-által vezetett tömb maradt, amire nagyon nehéz szívvel szavazna valaki, aki sem a Fideszből, sem a 2010 előtti érából nem kér. A DK viszont elérhet a célját: 2022 után ők lesznek a legerősebb ellenzéki párt, mert ne legyen kétségünk, nekik ez volt a céljuk.

Ugyanis ha Gyurcsány Ferenc kormányváltást szeretne, akkor kivonulna a politikából, egyszer s mindenkorra. Mindenki tisztában van vele, hogy amíg ő tényező az ellenzéki oldalon, amíg az ő jelöltjei lesznek a kormánypárt riválisai, addig lehetetlen a győzelem.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2021. október 02. 18:49
Az első pillanatban megmondtuk-akár itt is. Ágyutölteléknek kelletetek- és ti lelkesen másztatok be az ágyúcsőbe. Feri a bojlerrel együtt meg begyújtotta a kanócot. Most meg csodálkoztok, kis hülyék....
Tidal_wave
2021. október 02. 14:25
Vági Márton? A bukott ÁPV vezér?
Ildikó99
2021. október 02. 14:08
Úgy úlnek egymás mellett mint észak koreai elnők és a neje
triumphator
2021. október 02. 12:58
Ledarálva, betöltve - mondta a Patás és már megint igaza volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!