Gyurcsány Kombat: Halálos Szövetség

2021. október 16. 08:16

A DK-elnök letakarította a csatateret, így egyre könnyebb dolga van.

2021. október 16. 08:16
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„Elég brutálisan alakul az előválasztás. Van itt minden, fenyegetés, zsarolás, hazugság, árulás, durvulás. Egy kissé homályosabb lett a tökéletes koalícióról alkotott kép, hogy a baloldal 2022-től teljes harmóniában és megbonthatatlan egységben kormányozza kifelé az országot a rettenetes Orbán-diktatúrából. Bár még nincs vége a politikai horrornak, az ellenzéket támogató értelmiség mintha elspoilerezte volna a csattanót. Mármint, hogy tök mindegy, ki lesz a győztes, az előválasztás semmire sem kötelez: úgyis Gyurcsány. Ez a történet nem a jó diadaláról szól. A DK nélkül nem lesz ellenzéki miniszterelnök. Speciel én sem tudok elképzelni egy hiteles Márki-Zay-kormányt Szilvásy Gyuri vagy Drazsé nélkül. 

De ne lőjük le a meglepetést! Az előválasztási Mortal Kombat első fordulós mérlegét azonban nyugodtan megvonhatjuk. 

Gyurcsány egy gerincrúgással megrogyasztotta Jakab Jobbikját, a Momentumot pedig elintézte egy saskarom ütéssel (Kung-Fu Panda-style). A Momentum elnöke csobbant is a levesben, Jakab azonban még küzd a fazék szélén, de őt majd belepöckölik a párttársak. Az MSZP teljesen megrogyott, Ferinek már csak finiselnie kell. Az még nem tisztázott, hogy fejletépős vagy körfűrészes támadással, mindenesetre Hiller István volt pártelnök és Gajda Péter szoci kispesti polgi ezt megelőzendő önként és mozgalmi nótákat dalolva szavazott Dobrevre. Márki-Zayra ikszelt viszont Lendvai Ildikó, ő érdemei elismerése miatt kiválaszthatja, hogy Feri hogyan végezzen vele. (Az áldozatok között illendőségből említsük meg az LMP nevű zombipártot is, áprilisra már úgysem emlékszünk rájuk.) ”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2021. október 17. 15:33
Neked is könnyű dolgod van, faszszopó. A politikához nem kell értened, csak azt kell tudnod, melyik segget kell nyalnod. Gyurcsányozol, és ezt a rezsim jól megfizeti.
Rácz Gabriella
2021. október 17. 12:46
Teljesen mindegy hogy melyikük győz .Egy group maguk - mondás a Tanu c. filmből
Box Hill
2021. október 16. 16:27
A szivárvány koalíció lelepleződött. Egy kupleráj koalíció az valójában. (Amint várható volt.)
Amerigo
2021. október 16. 10:59
Az ellenzéki pártok (megélhetési) vezetői azt hitték, hogy megütik a jackpotot az összefogással! S mi történt? Kergeferke viszi el a nyereséget, a többi agyilag hátrányos pártführer csak pislog, nem érti mi történt? Ezekre még egy disznóólat sem lehet rábízni, nemhogy egy országot! A szuperokos kígyóbűvölő pedig már "bizonyított", hogyan lehet egy országot csődbevinni! Van még kérdés Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!