Szex és halal tízórai

2021. október 26. 17:02

Magyarország lesz az első olyan ország Európában, ahol az iskola falainál megállítják az LMBTQ-lobbi törekvéseit.

2021. október 26. 17:02
null
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Szent István Intézet

„Szex és halal tízórai 

A londoni Manorfield Általános Iskola előtt száznál is több szülő vonult utcára, mert elégedetlenek a tavaly szeptemberben bevezetett átfogó szexuális neveléssel (ÁSZN). Az immár a tanrend részét képező program keretei közt minden gyermeknek kötelezően tanítják: családból sokféle van, apából pedig jó, ha van egy, de még jobb, ha kettő – a sort pedig folytathatnánk.

Ne gondoljunk semmi szokványosra, az angol iskola előtti tüntetést kivételesen nem keresztények szervezték, hanem olyan muszlim szülők, akiknek vallására vért izzadva próbálja a keresztény Európát »érzékenyíteni« a Nyugat. A nagymama, meg az ő befőttjének tipikus esete, ugyebár. A botrány normalizálásának hevületében véletlen becsúszott egy inkompatibilis elem is: a liberalista szemlélettel ugyanis soha nem lesz összeegyeztethető egy kő kemény, konzervatív vallás.

Ne felejtsük el, nem olyan rég, 2016-ban a kanadai HuffPost még arról cikkezett, hogy az amerikai nagy muszlim szónokok és vezéregyéniségek miképpen vették le retorikai napirendjükről a homoszexualitás és halálbüntetés kettősét. Belátták, hogy politikailag már »nem kifizetődő« ennek hangsúlyozása. (Azt azért továbbra is fenntartják, hogy a homoszexuális emberek még mindig legjobban teszik, ha önkéntes cölibátust vállalnak.)

Az ÁSZN hatalmas nemzetközi hátszéllel, sorra gyűri maga alá a fejlett világbeli oktatási intézményeket, noha sorra írják a tanulmányokat arról: meglehetősen káros a legkisebb gyerekeket a szabadosság útján, oktatásnak álcázott közönyösséggel, megindítani a lejtőn. Mert azt, hogy a világ szemet huny afelett, hogy »tudáshoz való alapvető emberi jog« címén, egyébként pedig pusztán üzleti érdekek mentén, a szexualitás szépségére és szentségére teljesen érzéketlen generációt nevelnek, nehezen nevezhetjük másnak, mint közönyösségnek.

A Szent István Intézet által közreadott egyik tanulmány a háromféle létező szexuális neveléssel kapcsolatos irányzatot, az átfogó szexuális nevelést, az absztinencia programokat, illetve a magyar családi életre nevelést (CSÉN) veszi górcső alá.

Puskás Balázs az Intézet vezető kutatója, a szalézi rend gyermekvédelmi felelőse a tanulmányban rávilágít: a programok közül, az egyén egészségét és pszichológiai jólétét nézve, hiába az ÁSZN teljesít messze a legrosszabbul, az olyan háttértámogatóknak köszönhetően, mint például az abortuszóriás Planned Parenthood Federation, szinte minden országban, ahol a helyi politikai kormányzat ennek akár gyűszűnyi teret is enged, mégis az ÁSZN-t propagálják.

A nevelési program »sikeressége« és egy abortusz-eladásból élő cég érdekei közti összefüggést talán nem kell sokat magyarázni.

A londoni tüntetést szervező »manorfieldi szülők« szerint a gyermekük iskolájában végzett, az LMBTQ-ról és a szexuális testrészekről szóló oktatás túl hamar, nem a diákok életkorának megfelelő módon történik. A szülők a Twitteren közölték, az iskolában már az 5-7 éves korosztálynak beszél a két-anyás vagy két-apás »családok« karakterisztikájáról, fényképekkel illusztrálva.

Két dolog biztos:

– A magyar kormány joggal büszke arra, hogy elérték: Magyarország lesz az első olyan ország Európában, ahol az iskola falainál megállítják az LMBTQ-lobbi törekvéseit.

– A manorfieldi szülők örülnének egy magyarországi gyermekvédelmi törvényhez hasonlónak. A tüntetők egyik fő mottója ugyanis ez: »az én gyerekem, az én döntésem«.”

Fotó: Mayor of London

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. október 26. 18:17
Helyes!
Kétes
2021. október 26. 18:04
Gondolj már bele! Löttyedt és kivénhedt travik akarnak maguknak finanszírozott fellépési lehetőséget maguknak szerezni az iskolákban, mert a Rózsaszín Flamingó bár már foglalt.
Zakar ZoItán BéIa
2021. október 26. 17:42
Hagyjátok légyszi ezt a témát mert visszafelé sül el mint a meleg-Szájer ügy.
Jacques de Molay
2021. október 26. 17:29
Mindig röhögök amikor az lmbtq emeberek támogatják a bevándorlást. Ha a muszlimok elérik a kritikus tömeget, ők lesznek az elsők akik repülnek a tetőről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!