Szavazz Dobrev Klárára, mert ő tudja mit akar

2021. október 04. 09:21

Karigeri csak a hatalmat akarja.

2021. október 04. 09:21
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Szeretnék látni egy friss kutatást arról, hogy Karácsony kevésbé elutasított a bizonytalanok körében mint Dobrev. Az MSZP-hez »közelálló«, de valójában az MSZP érdekeinek.megfelelően mérő Publicus kutatása nem számít.Akiknél beakadt a lemez, hogy Gyurcsány miatt sosem lehet miniszterelnök Dobrev, egyrészt a hímsoviniszta attitűdjükhöz szívből gratulál Kövér László, másrészt nem igaz. 10 éve gyurcsányozik a lakájmédia. Biztos van, aki még nem unta meg, de a többség normális. Tényleg ennyien ennyire megvezethetők?

Olyan ez a helyzet,mintha nekem azt mondanák, hogy, itt van ez a világoskék Trabant, meg itt van ez a delfinmetál Mercedes, és én a Trabantot választanám, és még meg is indokolnám tudományosan. Aki azért Karácsonyra szavaz, mert ő nem tartja otthon a bizonytalanokat, gondolkozzon már el azon, hogy a mémeken egyszerűen csak Nyámnyilának nevezett Karácsony mennyire tud mozgósítani, és ugyanazt hogy csinálja Dobrev. És szavazz Dobre Klárára, mert ő tudja mit akar. Karigeri csak a hatalmat akarja. Ha nem így lenne a pártjának a nem létező szakértőivel írtak volna egy programot, ők azonban inkább kopipésztelték a Dobrev és a DK által készítettet úgy, hogy közben nem érezték végtelen cikinek.”

Kép forrása: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. október 07. 19:32
Brüsszel milyen büszke az ilyenekre !! A buzi,és a gender !! Igazi 21-dik századi "emberek " !! Én valahogy mégis inkább inkább hulladékoknak,az emberi faj selejtjének látom őket !!
bandee1
2021. október 04. 22:46
Anyád picsáját, mocskos buzi.
Lotti
2021. október 04. 22:01
" És szavazz Dobre Klárára, " Na ezt megfogadhatná az ellenzék. Aztán ha igen, annak a Fidesz roppantmód megörülne...
Dr. Tropic
2021. október 04. 21:06
Ez az undorító kommunista féreg Homonnai, ahogy belemelegszik a játékba az ellenzék és egyre inkább haladnak előre a dolgok, már a korábban támogatott (vagy tűrt) emberekkel is szembe fordul. Egy igazi aljas féreg. Amolyan Péter Gábor, vagy Rákosi Mátyás típusú. A ma Rajk Lászlói és Ries Istvánjai sincsenek biztonságban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!