Harcolni fogok az ellen, hogy Orbánék kínai gyarmatot csináljanak hazánkból!

2021. október 20. 17:52

Mindegy, mennyire büntet a házmester.

2021. október 20. 17:52
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Ma szavazott a parlament Kövér László rám kiszabott 9,6 millió forintos büntetéséről, amit azért kaptam, mert a pólón is látható Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót tűztem ki a pulpitusra. Orbán és a Fidesz ugyanis a Fudan Egyetem tervezett idehozatalával a Kínai Kommunista Párt fiókszervezetévé vált.

Mindegy, mennyire büntet a házmester, akkor is, most is, a jövőben is harcolni fogok az ellen, hogy Orbánék kínai gyarmatot csináljanak hazánkból!

Nem kérünk a Kínai Kommunista Párt 540 milliárdos, Budapestre tervezett titkosügynök-lerakatából, sem a 450 milliárdos kínai hitelből, Magyarország szolgasorba taszításából!

Mi a vidéki magyar fiataloknak akarunk lakhatást! Nem adjuk a Diákvárost! Harcolunk tovább! #Párbeszéd”

Borítókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2021. október 22. 20:36
Hát kedves Spártai Tímea! Ön egy igaző hős. Keményen harcol. Más pénzével. Nem kellene egyszer vállalni a felelősséget és nem politikai hasznot szerezni azzal, hogy ön keményen harcol a hiszékeny megtévesztett emberek meg fizetnek ön helyett? Remélem egyszer kezelésbe veszi a kedvenc önfeláldozó mentőtisztje (Németh Athina)...
Google
2021. október 21. 16:23
Orbánék is akarnak lakhatást a vidéki fiataloknak, te hazug riherongy! Az ún. mélyen katolikus Márki hogyan állhat ki egy ilyen hisztis, hazug nőszemély társaságában? Hogyan? A hatalomért mindent!
yazoo.tributary
2021. október 21. 13:41
Bárcsak megértené, hogy nem a házmester az, aki megbünteti, hanem a házszabály. A házmester csak betartatja a szabályt. És mivel Timike számtalan alkalommal, az utóbbi időben már provokációból és dacból öntötte az olajat a tűzre, súlyosbodtak a büntetések. Ha ezzel nincs tisztában, akkor gyerekkorában kimaradt neki pár év, felnőttként pedig képtelen funkcionálni.
Lmcwelt
2021. október 21. 09:54
Harcolni fogok az ellen hogy Sabau Tímeu bármilyen gyarmatot csináljon a hazámból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!