Pártkatonák helyett szakmai kerületvezetés?

2021. október 26. 17:48

Ugyan! A baloldal ismét nem hazudtolta meg önmagát.

2021. október 26. 17:48
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Pártkatonák helyett szakmai kerületvezetés? Ugyan! A baloldal ismét nem hazudtolta meg önmagát: bár kampányában Őrsi Gergely, a II. kerület szocialista polgármestere pártkatonák helyett szakmai irányítást ígért, valódi tettei ennek pontosan az ellentétét igazolják. Bár az illetékes szakértői bizottsági ülésen még a baloldali tagok is támogatták a szakmailag vitathatatlanul alkalmasabb jelöltet, a képviselőtestület ülésen már a politikai megrendelés alapján szavazták meg a két új vezetőt november 1-től az önkormányzati cégek élére: 

Az egyik kinevezett az a Harján Dávid,aki korábban antiszemita botrányba keveredett, mellesleg letagadta MSZP-s párttagságát a bizottsági meghallgatás során, hogy pozícióhoz jusson. A másik szerencsés pártkatona E. Vámos Ágnes volt SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor szűk bizalmi körének tagja, aki annak ellenére kapta meg a II. kerületi pozíciót, hogy egy másik jelöltet a szakbizottság egyöntetűen támogatott. Programjában többek között az is szerepelt, hogy kiteszi a kerületi művelődési házból Földessy Margit színjáték stúdióját. Bravó! A baloldal ismét bizonyította, hogy nem adhat mást a magyaroknak, mint üres ígéreteket, az átláthatóság teljes hiányát és a régi szocialista pártelitet, amely éppen azon fáradozik, hogy visszaszivárogjon a magyar politika legfelsőbb köreibe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2021. október 27. 07:24
Soha többé baloldalt!!!
august
2021. október 26. 18:53
Az egyik kinevezett az a Harján Dávid,aki korábban antiszemita botrányba keveredett, mellesleg letagadta MSZP-s párttagságát a bizottsági meghallgatás során, hogy pozícióhoz jusson. A másik szerencsés pártkatona E. Vámos Ágnes volt SZDSZ-es államtitkár, Horn Gábor szűk bizalmi körének tagja, aki annak ellenére kapta meg a II. kerületi pozíciót, hogy egy másik jelöltet a szakbizottság egyöntetűen támogatott. ---------------- :) Még azt gondoltuk korábban, hogy viccelnek, amikor Lacknert és Krinyót igazságügyi szakértő nélkül nem ismerték föl a videón, de látszik, hogy ezek tényleg akkora kretének, hogy nem ismerik föl egymást. Ha meg ismerik, akkor még gazemberek is e mellé.
Aerion
2021. október 26. 18:25
Meglepődve pislogok ezen. Nem pontosan ERRE adtak felhatalmazást a butapestiek? Dehogynem. A szarnak a moslék kell.
vtznmnksr
2021. október 26. 18:05
Ha ez megfelel Judapest népének....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!