Mutatom az öt legfontosabb tényt a baloldali előválasztásról!

2021. október 03. 09:23

Gyurcsány Ferenc végleg maga alá gyűrt minden baloldali pártot!

2021. október 03. 09:23
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Mutatom az öt legfontosabb tényt a baloldali előválasztásról!

1, A voksolás semmilyen jogi relevanciával nem bír!

2, A talpon maradt miniszterelnök-jelöltek között semmilyen konfliktus nincs. Mindegyikük eltörölné a rezsicsökkentést, a családok támogatását, súlyos megszorításokat vezetnének be és illegális bevándorlók tömegeit telepítenék az országba. Az egymásnak való odamondogatások célja, hogy növeljék a második körben a részvételt. Ennek célja, minél több adatot tudjanak gyűjteni.

3, Dobrev Klára a teljes szavazókorú népesség 2,61 százalékának a támogatottságát élvezi. Karácsony Gergely a teljes szavazókorú népesség 2,05 százalékának a támogatottságát élvezi. Márki-Zay Péter a teljes szavazókorú népesség 1,53 százalékának a támogatottságát élvezi.

4, Az előválasztás első körében olyan mennyiségű visszaélésről és gyanús történésről érkezett hír, hogy egy országgyűlési választáson a mindenkori ellenzék és a nemzetközi közösség teljes joggal kiáltana csalást.

5, Gyurcsány Ferenc végleg maga alá gyűrt minden baloldali pártot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagy Pál
2021. október 03. 20:46
NERtársak azt el kell ismernem, hogy ez a Kovács gyerek nagyon jó, és rendkívüli meglátásai vannak! Csak egy picit árnyalja a képet, hogy nyalonckám véleménye, meglátásai, érvrendszere csak utólag egyezik meg a Gazdájáéval, de akkor legalább teljesen. Igy működik egy független "szakértő"...
olajfa1
2021. október 03. 19:21
-1-Ez a "voksolás" egy -viszonylag- biztos "közvélemény kutatásnak" fele meg... -2- Ez teljesen igaz! Minden eddigi kedvező tendenciát megvonnának! -3-Dobrev Klára az EP választást sem tudta megnyerni, mert ott is a FIDESZ több személyt küldhetett mint amennyi elötte volt! Dobrev csak a "DK"-nak nyerte meg a versenyt a baloldaliak között... -4- Ezekre a visszaélésekre utaló jeleket én is a saját fülemmel hallottam, amikor az egyik kiokította a másikat, hogy azt hogyan kell megcsinálni... -5- Gyurrcsány-nak NEM SIKERÜLT MINDEN BALOLDALIT MAGA ALÁ GYŰRNI!!!! Van az "ISZOMM"-is...
csombor
2021. október 03. 15:58
Kovács et. ezt még kintről írta, vagy bentről? Mert kényszerzubbnyban nem lehetett kényelmes írni.
Performan
2021. október 03. 13:57
Pár gyengeelméjű vitatta, hogy az ellenzék támogatná a bevándorlást. Túl azon, hogy Karácsony konkrétan kinyilvánította (meg egyébként az összes többi is külön-külön), érdemes még elolvasni ezt: Megvétózza a magyar kormány az uniós bevándorlási terveket https://index.hu/kulfold/2021/10/02/magyar-kormany-ezentul-mindig-vetozni-fog-ha-felmerul-a-bevandorlas-kerdese-migracio-orban-viktor/ A gyengeelméjűeknek érdemes lenne eldönteni, mielőtt mindenki tök hülyének nézi őket, hogy az ellenzék támogatja az uniós terveket, vagy nem támogatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!