Fiúk, ez így nem fog menni

2021. október 07. 22:51

És most egészen kivételesen nem Gyurcsány a hibás.

2021. október 07. 22:51
null
Stefano Bottoni
Facebook

„Rettenetesen elszomorít ez a kapkodó amatőrség, amivel bő fél éve a választások előtt komolynak tűnő emberek pozíciókat osztogatnak le egymás között, és egyre nagyobb kijelentéseket tesznek »OV legyőzéséről« ahelyett, hogy komolyan vennék ellenfelüket (ami egyébként a politika egyik alapszabálya LENNE)

Az előválasztás óriási lehetőséget teremtett, amit pár napig úgy tűnt, ki is tudnak használni (látsztott is, mennyire kapkodik a Rogán-féle hazugsággyár). Aztán egyszercsak elfogyott a szufla – meg az önfegyelem – és Dobrev Klárát leszámítva (aki mégis egy igazi, kvázi professzionális párt embere) minden szereplő őrült pergőtáncba kezdett. Mint a sámánok a sámándob hallatán.

Csakhogy nem vágyunk sámánokra; profétákra; cirkuszi mutatványokra (én legalább nagyon nem). Azt szerettem volna látni, hogy az ellenzéki erők hiteles és egységes fellépéssel üzennek a Fidesztől való elpártolással kacérkodó tömegeknek: gyertek. Építsünk együtt egy értelmesebb országot.

Ehelyett azt sikerült elérni a második forduló előtti napokon, hogy még a saját (elkötelezett) szavazóbázist is elbizonytalanították. Fideszék pedig röhögnek a markukba. A sok-sok »belga« pedig tovább sem talál politikai menedéket.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
namégmitnem
2021. október 09. 19:08
Ti angoscia l'idea che l'Ungheria possa evitare la sorte di venire venduta al primo offerente, eh, Stefano?! - come l'Italia di Draghi, ceduta per due soldi a chi tira i fili dell'immigrazione clandestina...Si puó cadere piú in basso di cosí, e per giunta con tanta tracotanza? Piuttosto di fare lo scimunito a fianco dei tuoi amici da Armata di Brancaleone, riattaccati i bottoni....o meglio: arttaccati al tram, saccentone.
Krupp Skya
2021. október 09. 15:58
Tóni neked már az ellenzéket kellene bottoni.
T. Péter
2021. október 08. 19:55
"nem egészen ezt mondtad sztem" "Elég bugyuta dolog felhozni, hogy az egyik oldalra húzók ugyan mit keresnek itt, takarodjanak haza, miközben a másik oldalra húzókat meg ajnározni, hogy lám, még ők is, keblünkre, barátaink." Szerintem egészen pontosan ezt mondtam, és ha véletlenül valamiért mégis félreérthetőnek ítélnéd, akkor most ünnepélyesen megerősítem, hogy de, egészen pontosan azt akartam mondani vele. De ettől még hagyhatjuk nyugodtan, tényleg semmi nem múlik rajta.
T. Péter
2021. október 08. 15:38
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!