Márki-Zay profi ragadozóként végezte ki Karácsonyt

2021. október 15. 18:15

Karácsony aktívan asszisztált saját végzetéhez.

2021. október 15. 18:15
Barna Zsuzsa
Nyugati Fény

„Ne kerteljünk, ami az előválasztás első fordulója után Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter között zajlott, az valójában nem volt más, mint egy politikai kivégzés, ami bizonyos körülmények egyidejű együttállása miatt öngyilkosságnak tűnt, illetve annak lett feltüntetve.

Mindezt Márki-Zay Péter úgy érte el, hogy Karácsony egyrészt aktívan asszisztált saját végzetéhez, másrészt miután már nem volt más választása, köszönetet rebegve tartotta oda a nyakát, és most kivégzőjét élteti. Persze a dolgok nem ennyire egyszerűek, és nem is az a célom, hogy Márki-Zay Pétert démonizáljam, csupán új szempontokat kívánok behozni a  történések vizsgálatába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
garabonciás
2021. október 16. 19:16
Az eredeti cikkre rákattintva látható, hogy 8 ezren lájkolták (!!!). Iszonyatos tömeget elérnek ezek továbbra is.
barany
2021. október 16. 17:55
Kb. egy órája Márky-Zay telefonált. Pontosabban kampánycsapata bejátszotta felvett üzenetét, amiben arra kért, hogy feltétlenül vegyek részt az előválasztáson, stb. Válaszolni nem lehetett, így itt teszem közhírré, hogy eszem ágában sincs részt venni ebben a cirkuszban, és egyáltalán nem áll szándékomban sem rá, sem Dobrevra szavazni. Most már csak az a kérdés, honnan vették a telefonszámomat? Soha életemben egyetlen baloldali pártra vagy képviselőjére nem szavaztam. Vagy csak felütik a telefonkönyvet, és orrba-szájba telefonálnak? Ez így nagyon keveset hoz, viszont sokba kerül. Talán Soros finanszírozza? Nem kizárt.
röviden
2021. október 16. 10:47
Barna annyira ír igazat - Dobrev-Gyurcsány ott se volt -, mint ahányan az olvasói közül tudják, hogy mi fán terem a prikulics.:)
írmag
2021. október 16. 10:12
Ez böszme baromfiudvar újabb tyúkja, lehet, hogy az udvar összepiszkításban élenjáró, de talán tojás ügyben igyekezzen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!