Hetilap

Nógrádi György

Remélem, elkerülhető az atomháború
VI. évfolyam 19. szám

Márki-Zay Péter „melegkampányával” az első pillanattól kezdve egyetértek

2021. október 29. 07:30

Novák Katalin a nemzet és a család ellenségének jelölte ki a nem-heteroszexuálisokat.

2021. október 29. 07:30
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Drámaian nem értek egyet Ungár Péterrel, Vásárhelyi Máriaval, Péterfy-Novák Évaval, és még sok más libsivel. Viszont nem-heteroszexuális libsiként szeretném elmondani, hogy Márki-Zay Péter »melegkampányával« az első pillanattól kezdve egyetértek, pusztán a neveket hiányoltam, és amikor a tévében az egyik színész a lakossági és megélhetési feminista Mérő Verával közösen anyázták, nagyon bennem volt, hogy kiposztolom a színésznek publicba, hogy cserélje már le a 20 évvel ezelőtt készült fotóját a Grindren, mert úgyis mindenki tudja, hogy ő szalad ki a tenger habjaiból hosszú fürdőgatyában fej nélkül (ha már lecserélte, akkor bocs). Ha ő nem mer coming outolni, mert gyáva, bár a legkisebb faluban is tudja róla Mari néni, hogy mi a helyzet vele, akkor legalább maradjon csendben.

Való igaz, én nem szólhatok bele senkinek a magánéletébe, nem outolhatok senkit, azaz nem tehetem közzé, hogy ki meleg, ez az egyik legszemélyesebb döntés kell, hogy legyen. Sokan ezt nem tehetik meg. No de, Gazsival, és a fideszes kormánytagokkal, valamint a NER-kegyeltjeivel azért más a helyzet. De miért?

Hát azért, mert egy olyan párthoz kötődnek, melynek az alelnöke, Novák Katalin a nemzet és a család ellenségének jelölte ki a nem-heteroszexuálisokat, miniszterként olyan szervezetet támogat, akik azért kampányoltak, hogy Ugandában a törvény halállal rendelje büntetni a homoszexuálisokat, és olyan párthoz kötődnek, melynek a politikusai nem a homofóbia ellen küzdenek, hanem ellenkezőleg: szítják a gyűlöletet.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 30. 05:47
Zsírozd a s..ed "zajos"! 'Gyün a buzikommandó Vásárhelyre.
Massimiliano Prospero dArco
2021. október 29. 22:24
leszóltak fentről, te véglény, hogy kezd el a márki-zay bársonyos fenekét nyalni vagy mi ez a pálfordulás?
Robertoo
2021. október 29. 22:00
Gergőke, pici pofa! 'Teccik' a fiú, mi? Beajánljalak nála?
Gullwing
2021. október 29. 19:02
Ni a buzeráns korcs hogy vergődik! AIDS lakmározik már belőled féreg? Tudom hogy olvasol bennünket genetikai selejt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!