Márki-Zay Péter előtt két út áll: Vagy ragaszkodik az elveihez vagy elárulja azokat

2021. október 20. 11:04

Az ellentmondás feloldhatatlan, de természetesen van rá magyarázat. MZP Joe Biden-hez hasonlít.

2021. október 20. 11:04
null
Pogrányi Lovas Miklós
Facebook

„Márki-Zay Péter előtt két út áll: Vagy ragaszkodik az elveihez vagy elárulja azokat. 

1. Ha miniszterelnökként kitartana konzervatív életelvei mellett, akkor a kampányban nem mondott igazat. (Emlékezzünk: a Dobrev-vita utolsó másfél percében GARANCIÁT ADOTT arra, hogy az ő keze alatt nem lesz konzervatív kormányzás!) Ezzel csalódást fog okozni a baloldali és liberális szavazóinak, a progresszív politikai szövetségeseiről nem is beszélve. Azok rövid úton meg fogják buktatni és lecserélik egy olyan politikusra, aki számukra megfelelő, mert konzervativizmust, kereszténységet még nyomokban sem tartalmaz. 

2. Ha NEM ragaszkodik az elveihez, akkor pedig felmerül a kérdés: miért hangoztatta őket a kampány során? Ebben az esetben a jobboldali szavazóit csapja be. Ez az ellentmondás feloldhatatlan, de természetesen van rá magyarázat. MZP Joe Biden-hez hasonlít, aki katolicizmusát a személyes márkájának építésére használta. Hitelesítő tényezőként, kellék gyanánt. Jusson eszünkbe: Biden kormányzása kifejezetten romboló: Semmilyen keresztény értéket nem valósít meg, döntései szembe mennek a Római Katolikus Egyház társadalmi tanításával.” 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2021. október 20. 21:01
Hü bazd meg!!! Ez ám az a nagy elemző. Asszondja ez a rakétatudós, hogy vagy igen, vagy nem. Honnan a g&ciből szedték ezt a pasast? Úgy látom a Fidesz nem találja a hangot, mióta a Magyar Nemzetben megjelent a Dobrevet ajnározó cikk. Alig lógott ki a lóláb. A Rogán-Habony művek nagyon nagyon szurkolt Gyurcsánynének, de hát ez nem jött be. Zavar van a rendszerben? Eközben eltüntek a KariGeri a felelős az ország összes közlekedési torlódásáért cimü lejárató cikkek is. Úgy látszik egy gombnyomásra átállta a propganda trollhadsereg MZP-re, de szánalmas amit eddig produkálnak.
Balatonakarattya
2021. október 20. 17:29
Amúgy lenne harmadik út is, zsenikém?
Gonella
2021. október 20. 17:15
nincs mit.
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 20. 17:06
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!