Az ózdi önkormányzatnál valamiért nagy divat szkinhedeset játszani

2021. október 05. 16:30

Fidrusnak pont viszketett valami az orra alatt, a másik kezével pedig kislabdadobást imitált.

2021. október 05. 16:30
null
Kontra
Facebook

„Nem elég, hogy Janiczak Hitler-hasonmással pózolt; Farkas Dávid Barnabás úgy integetett, hogy az minden szögből pont egy ávecézárra emlékeztet. Erre volt párttársukat, Fidrus Péter (ex-)alpolgármestert, jelenlegi önkormányzati képviselőt ugyanúgy pont egy szerencsétlen pillanatban kapták le ugyanott, a katowicei holokauszt-múzeumban.

A pozitúra alapján úgy véljük, Fidrusnak pont viszketett valami az orra alatt, a másik kezével pedig kislabdadobást imitált, talán a régi tornaórák előtt tisztelegve. De ha nem, akkor egészen biztosan csak irónia volt az egész, előfordul bárkivel az osztálykirándulások alatt. Nem véletlen, hogy Fidrus nem ismer kompromisszumot az ügyben: »az a városvezető, aki egy hivatalos delegáció élén, egy Holocaust kiállításon 'Heil Hitler!' tisztelgésre lendíti a karját, az nem való a testületbe, megbukott a jó érzésű emberek előtt, s amíg a pozíciójában van, a város jó hírnevét sározza be« – kommentálta.”

Nyitókép: Jobbik Sajtóosztály

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2021. október 05. 21:01
Megújult a náci párt. Ja nem.
Syr Wullam
2021. október 05. 18:52
Miért csak most tűnik fel mindenkinek, hogy nácik? Mi ebben az újdonság?
qwrtzq
2021. október 05. 18:10
Szerencsétlen véletlen, ahogy éppen Chaplin jut az eszükbe, ezt is csak a kúúúrmánymédia akarja férremagyarázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!