Kíváncsian várom az amerikai külügyminisztérium május elsejei tweetjét

2021. október 27. 21:31

Nem olvastam a Biden-Harris adminisztráció tweetjét a szerte a világon elnyomott, üldözött nemzeti és vallási kisebbségek ügyében sem.

2021. október 27. 21:31
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Azt tweetelte ma az amerikai külügyminisztérium: »Ma, az interszexuális tudatosság napján elismerjük az interszexuális emberek hangját szerte a világon. A minisztériumban elkötelezettek vagyunk az interszexuális személyek emberi jogainak előmozdítása és védelme mellett.«

 

 

Hát ez nagyon derék dolog. Biztos az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam a Biden-Harris adminisztráció tweetjét a szerte a világon elnyomott, üldözött nemzeti és vallási kisebbségek ügyében. Továbbá kíváncsian várom az amerikai külügyminisztérium május elsejei tweetjét, ahol a globális óriásvállalatoknak extraprofitot termelő kényszer- és gyermekmunkások, valamint a »művelt Nyugaton« érdekképviselet nélkül kizsákmányolt déli és keleti napszámosok hangját ismerik el szerte a világon.

Fotó: Dana Zzyym, 63 éves haditengerészeti veterán és interszex aktivista, az első amerikai „gender X” útlevél birtokosa, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 28. 11:14
"az első amerikai „gender X” útlevél birtokosa" Az Európai Únióba be nem teszed a lábad kispajtás!
Rugán
2021. október 28. 11:01
András! Nem kellene keresned a nemzeti és konzervatív gondolkodású polgárokkal (nem politikusokkal) az eszmecserét. Hátha kisülne belőle valami!? Sokan vagyunk akik látunk hibát az orbáni vonalon, de a másikon nemzethalált, tragédiát látunk! Láthatod, hogy az LMP-t hogyan lepték meg a megélhetési figurák! Ne köss ki a ballib oldalon, maradj mozgásban!
zakar zoltán béla
2021. október 28. 09:37
A képen látható néni(?) krémpú-deres?
Vermacska
2021. október 28. 07:35
Rohadjon meg mindegyik aki ezt az agybajt tolja! A BLM-mel egyetemben. A héten kezembe került a 1984 , gondoltam elolvasom megint, fiatal koromban sokszor olvastam. De aztán letettem róla, nem kell hogy meg is betegedjek attól hogy látom hogy mindez meg is valósul a világban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!