Kellemetlen hír a tengerentúlról: Már a várandósság 15. hetétől tudományos tény a magzat neme

2021. október 20. 20:03

Újabb bátor nő szólalt fel az önkéntesen variálható biológiai nemek tudománytalansága miatt, aki ráadásul gyakorló orvos.

2021. október 20. 20:03
null
Ódor János László
Kontra

Minden duma a "kiosztott, hozzárendelt" nemekről tudománytalan, népbutító, olcsó szenzációhajhászás - vallja a mexikói születésű, az Egyesült Államokban praktizáló Grazie Pozo Christie. A Twitter közönségének kisebb része azonnal hőbörögni kezdett, azonban a többség ráerősítetta radiológus diagnózisára. Egy szimpatikus hír a nagyvilágból!

Imádjuk a Tudományt, a fizikát. A sok ellenzéki közgaszdász-mérnök folyton a buta bölcsészeket gúnyolja, és közben határtalan magabiztossággal osztja az észt a (persze a mások által megállapított) Tudományos Tényekről, mintha a kollektív emberi tudás már valami kész dolog lenne, és minden kutató, tudós egyetértene ebben.

Nem fogjátok kitalálni: elég, ha csak valakinek a biológiai, születési nemét hozzuk szóba. Hiszen JOGOD van bárminek vallani magad, másoknak pedig KÖTELESSÉGE ezt tiszteletben tartani.

 

 

»Érdekes lehet, hogy radiológusként a magzat nemét már a terhesség 15. hetétől meg tudom mondani. Ő például egy kislány. Nem ráosztom a nemét, hanem csak megállapítom. Minden duma a „kiosztott, hozzárendelt" nemekről tudománytalan, népbutító, olcsó szenzációhajhászás.«

Persze Christie tényleg sok sztereotípiát felvonultat: a katolikus hitről, családi életről ír és beszél, 2015-ben az ottani Élet menetén is felszólalt (ez persze náluk az abortuszellenes mozgalommal jár kéz a kézben, hogy stílszerűen fogalmazzak), és öt gyereküket közösen nevelik férjével. Érdekesség: az ötödiket, egy kislányt Kínából fogadták örökbe. Onnan, ahol az első gyereken túl mindegyik nemkívánatos, főleg, ha lány.

És hogy a Twitter, illetve a kommentelők hogy fogadták?

Szerencsére a józan ész áll nyerésre még ott is: a döntő többség csak ráerősített Dr. Christie diagnózisára. A kisebbségben lévő ellentábornak pedig tényleg csak a kötözködés maradt:

»A gender és a nem (sex) nem ugyanaz... a gender a fejedben és a társadalomban van, a biológiai nem pedig a testedben. (...) Ez még nem nevezhető kislánynak, ez csak egy zigóta (...) Mi van, ha interszex? (...) Az ultrahang is tévedhet!«

Vérgyenge erőlködés, persze értjük Lorettáékat. Nem Magyarország, hanem Uhorszkó! Nem a kútra szartam, csak a kávájára. Az ideológiai harcot ennek láttán még senki nem adja fel. De ez nem baj. Ha mást nem is tudunk, csak hálásak lehetünk a minket megerősítő hangokért. Dr. Christie-é pedig erősen az.

Fotó: AMELIE BENOIST / IMAGE POINT FR / BSIP via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alter_ego
2021. október 21. 07:32
Ami ma nyugaton irányítottan hülyíti az arra fogékonyakat, olyan alattomos, lopakodó, mint az elhízás. Mint a sztálinizmus. Mire észbe kapnak, már 130 kilót nyomnak, ill. már bizonyos szavakat sem mernek kimondani, mert jön a megtorlás. Eltiltás, letiltás, antifa és blm bandák zaklatása veréssel, elűzéssel. A németeknél börtönnel.
Sincero
2021. október 21. 05:08
Nem probléma. Hagyjuk az egész balliberális LGBTstb.-aberráltakat, az abortuszpártiakat, a lázongó feministákat saját szivárványos boldogtalanságukban kínlódva gyötrődni. MAGUK választották, amiben élnek - senki nem kényszerítette bele őket. Életük az övék.
Csubszi
2021. október 20. 23:24
"Minden duma a „kiosztott, hozzárendelt" nemekről tudománytalan, népbutító, olcsó szenzációhajhászás" Igaza van!
Gentry69
2021. október 20. 22:10
A náciknak, a komcsiknak is kellett egy-egy totális áltudomány, amire az ideológiát ráhúzták. Hát ezeknek itt van a gender.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!