Karácsony Gergely sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától

2021. október 01. 10:16

Bátorság és küzdeni tudás nélkül akar Hazánk miniszterelnöke lenni?

2021. október 01. 10:16
null
Czeglédy Csaba
Czeglédy Csaba
Facebook

„Az országos előválasztás első fordulóját Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje nyerte.
A legtöbb pénzből kampányoló Karácsony Gergely, aki sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától, jócskán lemaradva csupán a második helyen végzett, vidéken csúfosan leszerepelt.

Márki-Zay Péter nagy meglepetésre, de megérdemelten a harmadik helyet szerezte meg, gratulálok mind neki, mind csapatának, elképesztően sokat dolgoztak. Karácsony Gergely is gyakorlatilag amiatt erőltette, hogy két fordulós legyen a miniszterelnök-jelölti előválasztás, nehogy véletlenül Dobrev Klára nyerjen, amikor még 5-6 jelölt versenyez.

Azt a szabályt alkották meg – maga Karácsony  is –, hogy a második fordulóba a három legerősebb jelölt kerüljön be, és a választók döntsék el, hogy ezen három jelölt közül ki nyerjen. Karácsony azonban most éppen ezen szabályokon akar a saját maga érdekében változtatni azzal, hogy el akarja érni, ne három, hanem csupán kettő jelölt versenyezzen a második fordulóban. Úgy akarja csűrni-csavarni, hogy a végén ő nyerjen, mert azt hiszi, hogy ez jár neki.

Ne vegye el az érdemi választás lehetőségét a kormányváltást akaró választóktól! Bátorság és küzdeni tudás nélkül akar Hazánk miniszterelnöke lenni?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. október 02. 00:48
Könnyű odatalálni, Szombathely három napra van Szerdahelytől.
EMM195
2021. október 01. 17:05
Gyurcsányi és Dobrev szólt a bűnöző ügyvédnek, hogy támadni kell Karácsonyt?
Bitrex®
2021. október 01. 14:49
Hú! 1,6 E hozzászólás a facebookon, szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot.
Peppa
2021. október 01. 13:07
Csabika mész vissza a sittre és Homonnay lesz belőled újra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!