Jézus nem baloldali

2021. október 13. 11:08

Jézus nem jobboldali.

2021. október 13. 11:08
777blog
Facebook

„Jézus az út, az igazság és az élet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 14. 02:22
Csak idézek a kommentekből: "Jézus nem is... De sajnos a magyar egyház, az erősen jobb oldali. A magyar keresztények erősen jobb oldalak. Pedig az egyik kutya, a másik eb... Ha a keresztény értékekre kell szavazni, akkor inkább otthon maradok. A lopás, csalás, hazudozás, zsarolás, stb. Nem fér össze a keresztény értékekkel, egyik párt részéről sem. Szinte ott tartunk, hogy aki keresztényként bal oldali mer lenni, azt kiközösitik.. Szomorú valóság ez." "Ha te azt látnád, hogy mi folyik az iskolákban hitoktatás címszó alatt...másrészt pedig a templomba járók nagy része elnézi, hogy embertársa, éhezik, nem jut orvoshoz..ás hadd ne soroljam! Képmutatás a javából!!!" "Már csak az a kérdés, hogy a "szent írások" és az egyházi gyakorlat mennyire fedik egymást..... Jézus szellemében élni - rendben van. Az Ő nevével visszaélni - nincs rendben. Hogy mikor történik a visszaélés - ez már más kérdés. Sok esetben szubjektív a megítélése.... De hogy TÖRTÉNIK -az sajnos biztos." "Jézus a maga korában liberális volt, az akkor kialakult rendet felforgató, a begyöpösödött, valláson élősködő kalmárok ellen fellépő ember volt. Hirdette egymás elfogadását, a bocsánatot, az ítélkezés megtagadását, a szegények segítését. És ez így volt jól ahogy ma is így lenne jól. Ma nem tudom politizálna-e Jézus. Valószínűsítem, hogy nem, hanem a politikán kívül mint a Bibliában is tevékenykedne, jót tenne és ezzel példát mutatna. Attól tartok ma is keresztre feszítené a nép, ha egy politikus azt úgy szeretné." "Felháborítóan sekélyes és buta gondolat a Teremtő Igét megpróbálni beszorítani egy pillanatnyi politikai viszony rendszerbe." "Olvasta valaki valaha is a Bibliát, aki azt állítja, hogy Jézus" jobboldali"?? Nem árt néha a Szentírást is forgatni!!!!" "Bese Gergő nem ír több politikai posztot?" "Jézus szocialisztikus , az egyház kapitalisztikus" "Ne legyetek álszentek! A KDNP vezetője a miniszterelnök-helyettes!" "Rendes keresztény időben tanít ölni, és szeretettel." https://photos.google.com/share/AF1QipOWn2FCjUqobLS7U7s20k-v5TWL0zlhbSP9q8M9wimanU5FbWh9xK8FQh7mvthE2g?pli=1&key=dTA0bWc2eXJDZ2Z2M0NuQW5Nbkl5NklGdmd4b1dR (A kép felirata: "Védem a keresztény magyar hazát" - gyerek puskával a kezében)
Madasa Hatter
2021. október 13. 20:55
ja, a rómaiak helyrették a politikai mozgalmát akármilyen oldalú is volt
Rugán
2021. október 13. 20:19
Politikusok hagyjátok békén Jézust. Más bolygón éltek! Jézusnak semmi köze semmiféle baloldali eszmékhez, meg úgy a politikához sem. Csak az a szörnyű, hogy a baloldal szeret rá hivatkozni, persze csak akkor ha érdeke úgy kívánja, egyben félre értelmezve. Jobb oldali gondolkozók, pedi Jézus tanításai szerint próbálnak élni, több kevesebb sikerrel. Azért van különbség, nem is kevés!!!
Batman007
2021. október 13. 16:18
Jobboldal vagy baloldal a bibliából ered, Jézus kereszthalála a Golgotán . A jobboldali lator kérte Jézus kegyelmét, a baloldali pedig elutasította. A vallásos ( keresztény ) világnézet a jobboldali, a másik a baloldali .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!