Jáger-gate

2021. október 11. 15:22

Íme, egy újabb bizonyítéka annak, hogy Magyarországon milyen siralmas állapotban vannak az egyetemeink.

2021. október 11. 15:22
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Íme, egy újabb bizonyítéka annak, hogy Magyarországon milyen siralmas állapotban vannak az egyetemeink. Meghívást kaptam az ELTE ADK kollégiumába, hogy tartsak egy előadást vadászatról, vadgazdálkodásról, hiszen ez a végzettségem, ebben is dolgozom és szívesen szoktam ilyeneket vállalni minden generációnak. A szólásszabadság élharcosai azonban az alábbi plakátokkal nyomás alá helyezték a kollégium igazgatóságát és beindult a CANCEL CULTURE ellenem: nem tarthatom meg az előadást!

Évek óta igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy bizonyos egyetemeken elképesztő módon nyomják el a jobboldali hangokat, a nekik nem tetsző véleményeket eltörlik, betiltják.

Sokan azt gondolják, hogy ami az Egyesült Államok egyetemein történik, az sosem érhet el hazánkba. Íme, megtörtént!

A plakáton már többször cáfolt kijelentések is vannak, sőt rágalmak is, amik nem maradnak jogi következmény nélkül sem.”

Fotó: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Inimma
2021. október 12. 12:21
ELTE=gennyes góc
Tehetős Totó
2021. október 12. 08:03
Talán el kéne olvasni mielőtt "dislike"-ot nyomsz nyájas olvasó. Mert ez is csak a szellemi színvonalra utal: CÍMBARMOK!
Robur
2021. október 12. 01:03
Te is onnan kerültél ki.
annamanna
2021. október 11. 22:55
Szerintem a plakáton valaki csak óva intette a hallgatókat Bódi Ábeltől, de ez nem tiltotta be az előadást, azt szerintem Bódi úr megtarthatta, csak legfeljebb a kutya se volt kíváncsi rá. Egyszóval volt előadás vagy nem volt előadás? Ha nem volt, ki tiltotta be? Merthogy nem ez a szöveges plakát tiltotta be rendezvényt, az fix. Ha volt előadás, hányan mentek el rá? Nekem pl egyetemistaként akkor se jutott volna eszembe egy ilyen előadás végighallgatása, ha senki sem óvott volna tőle. Csak egyszerűen totál érdektelen. A hallgatóknak orrvérzésig kell előadásokra járniuk, majd még plusz csak úgy brahiból a vadászatról és vadgazdálkodásról is végighallgatni egyet, mondjuk esete nyolckor, amikor ezer fontosabb teendője is akad valakinek. Ehhez hasonlóan a vadászati kiállítás is kit érdekel. Hacsak nem a horgászokat. Az teljesen más, ha valaki megnéz egy olyan videót, hogy jaj de viccesen heherészik a szelídített róka: https://www.youtube.com/watch?v=fQVhppRP4Wo Ennyi bőven elég egy átlagos egyetemista hétköznap estéhez, ráadásul cukibb, mint Bódis Ábel. (A Semjén Zsolt - Kovács Zoltán duóról már nem is beszélve.) Eleve a hallgatók több mint 50%-a lány. És a fiúk többsége sem az a kimondott vadász. Ha senki sem volt az előadáson, annak oka nem a betiltás. Csak szimplán az érdektelenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!