Hungarian kultúra

2021. október 20. 22:11

Wahorn (alias Pintér) András szerint a rasszizmus pont olyan természetes, mint a szexuális vágy.

2021. október 20. 22:11
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Hungarian kultúra

Wahorn (alias Pintèr) András, a magyar kultúrelit egyik kèpviselője szerint, ha jól èrtem, a rasszizmus pont olyan termèszetes emberi tulajdonság mint a szexulális vágy.

Ès mèg csodálkozunk az itteni közállapotokon??”

Fotó: Wahorn András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. október 21. 22:18
Astoria: húgyszag, szarszag, homeless paradicsom, stb. Deák tér és környéke: agresszív kéregetők, szarszag mindenütt, koszos közterület, stb. Budapest ma. Budapesti kultúra, de az ilyen kaltenbakkék erre szavaztak, ezt akarták. Kaltenbakk: Hungarian (?) kultura (?).
I am being lied to
2021. október 21. 18:25
Kaltenbach Jenő valahogy nem illik az undorground világába.
Okoskodó
2021. október 21. 15:41
Mindenki rasszista, csak valaki bevallja, van aki nem! Az oroszokat, a románokat, vagy a németeket szabadon lehet utálni, az etiópokat viszont nem!?
istvanpeter
2021. október 21. 15:06
Ezen kár is vitatkozni, mert rasszizmus egyáltalán nem létezik, csak az emberek erősen különböznek egymástól és a vélemények is ennek megfelelően szóródnak. A rasszizmust is a világuralomra törő háttérhatalom találta ki, mert ez is alkalmasnak látszik az emberi társadalom felforgatására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!