Ezt szemlézze a Mandiner!

2021. október 01. 08:25

Márki-Zay Péter jól belefingott a nullás lisztbe, de ennyi.

2021. október 01. 08:25
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Azt vajon Márki-Zay Péter tudja-e, hogy a magyar választópolgárok nem szavaznak a miniszterelnök személyéről? A parlament alakulóülésén döntenek erről. Tehát mindenki szépen dőljön hátra, mert ha az ellenzék megnyeri a választást, és a DK meg a Jobbik úgy dönt, hogy ha MZP összeszarja magát, akkor sem lesz miniszterelnök, akkor nem lesz. Párt és frakció nélkül az alkupozíciói is olyan gyengék, mint nekem Erzsikével szemben, amikor a kis bundás áll – hogy a szarnál maradjunk – a telibeszart alomtálca mellett, és fenyegetőn tekint reám, jelezvén, hogy vagy kitakkerolom most, de azonnal, vagy befárad a gardróbba, és vessek magamra...

Nem beszélve arról, hogy a közös listán vajon hanyadik helyre tudja magát felküzdeni, és ha már ott lesz, vajon beül-e a parlamentbe, aminek az a feltétele, hogy lemondjon a vásárhelyi polgármesterségről. Szóval egy nap után én azt mondanám, nem kell MZP-t túlságosan komolyan venni.

De vegyük komolyan, és akkor gondoljuk tovább, hogy Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely, meg nem sorolom még tovább kinek a kegyelméből MZP miniszterelnök lesz, felkenik, no de onnantól mit csinál. Annyi pártelnöknek kell megfelelnie, azaz annyiféleképpen fütyülnek majd neki, hogy ha száz lába lenne, akkor sem tudná tartani a ritmust. Ennek pedig megvan az alkotmányos vége: lemondatják, és mehet haza a balettba, mert közben Vásárhelyen már más a polgi.Túl nagy kockázat ez, ember nem vállalná be. Szóval ami történt, az az, hogy szerintem Márki-Zay Péter tegnap jól belefingott a nullás lisztbe, de ennyi.

Ezt szemlézze a Mandiner!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2021. október 05. 16:14
és lám, HIV-es liberálnáci szemétláda, szemlézte a Mandiner.
Burmin
2021. október 04. 17:10
Azt tudod-e Homi, hogy ha DKlári a miniszterelnök még 5 pártnak kell megfelelnie, mert ha nem, kihátrálnak mögüle, oszt baszhatjátok az összefosást !
Tibesz26
2021. október 02. 11:26
homonnay gergely égjél a pokolban te kommunsita sátánista féreg
Dénia
2021. október 02. 11:10
Ez mindenkire igaz a Klárikán kívül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!