Gyurcsány Ferenc ugyanaz a baloldalnak, mint a Fidesznek Orbán Viktor

2021. október 19. 11:14

Ferenc egy videójában kifejtette, hogy mindegy mi történik, ha az ellenzék nyer, majd a parlament választ kormányfőt.

2021. október 19. 11:14
null
Radics Peti
Facebook

„Politika ON

Gyurcsány Ferenc ugyanaz a baloldalnak, mint a Fidesznek Orbán Viktor. Ferenc egy videójában kifejtette, hogy mindegy mi történik, ha az ellenzék nyer, majd a parlament választ kormányfőt. Csak itt felmerül a kérdés, hogy akkor mi a franc értelme volt az előválasztásnak? Leadod a szavazatod Márki-Zay Péterre, megnyeri a választást 22-ben, majd a parlament leváltja mert neki nem tetszik, hogy ő a miniszterelnök. Teljesen mindegy mit csinálsz, kivel szimpatizálsz, ki nyer. Majd Feri, meg a többi vesztes ezt felülbírálja. Ezért utálom a magyar politikát, úgy ahogy van. Teljesen mindegy ki van hatalmon, ameddig az elmúlt 30 év ostoba begyöpösödött politikusai ott ülnek a parlamentben, nem lesz változás. Mert ők diktálnak. Jó lenne megélni, ahogy Vitya és Ferenc, meg összes hatalomra éhes senkiházi kézenfogva sétálnak be a sittre. Sajnos az idő megy.. egyre kevesebb lesz az életfogyton letöltendő.

Politika OFF”

Fotó: FERENC ISZA / AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orbanegykibaszottisten
2021. október 21. 00:10
Ki ez a HAZAÁRULÓ senki? Aki nem ORBÁN VIKTORRA, MAGYARORSZÁG MEGVÁLTÓJÁRA szavaz az csak HAZAÁRULÓ lehet!!!
annamanna
2021. október 19. 22:26
Ezt már megmondták harminc éve: "Teccettek volna forradalmat csinálni!" Az uralom a cinikus belterjes felsőbbrendű törzsbeliek előjoga, a mélymagyarok dolga az adófizetés és az alárendelődés.
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2021. október 19. 16:42
Radics tevékenysége java részét "buzizás" és "cigányozás" teszi ki, ebből épített karriert és ebből él, ha a HÁLÓZAT számára nem lenne hasznos már rég letiltotta volna a youtube gyűlöletkeltésért. Több százezer tizennyolc év alatti követője van akiknek néha nyíltan, néha burkoltan hirdet jobbikos politikai propagandát. Természetesen a kommenteket gondosan cenzúrázza a csatornáján nehogy ellenvélemények is megjelenjenek.
kispufi
2021. október 19. 14:22
épp csak akkora kettejük között a különbség, mint az oldalaik között. mnt ahogy az egy is pont a fele a kettőnek, meg a egymillió is a kétmilliónak. mégsem egyenlők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!