Gőgös voksa

2021. október 09. 20:17

Szóval ez az ember Dobrev Klára mellé állt. Megnyilvánulása üzenet értékű.

2021. október 09. 20:17
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„Zoltán igazi »vidéki arc«, ezt a szó legjobb és legnemesebb értelmében mondom. Én a pesti flaszteren nőttem fel (az itteni szlenget ismerem és használom), de Gőgös nyíltsága, eredetisége, szóhasználata és kiejtése mindig lenyűgözött. Soha nem akart fővárosi simamodorú lenni, semmilyen vonatkozásban nem tagadta meg, és nem tagadta le vidéki mivoltát. Ezt a magatartást akkor nagyra becsültem, és most is sokra tartom.

Gőgös Zoltán munkamániás ember, aki visszavonulása után sem esett kétségbe. Nem kapaszkodott ismerőseibe és kapcsolati rendszerébe, visszatért oda, ahonnan jött: a földhöz és az állatokhoz. A 2018-as hatalmas bukás részesének érezte magát, és ennek megfelelően cselekedett. Vezető párt-tisztségviselőként vállalta a felelősséget, nem sumákolt, és tette azt, amit a szíve és az esze diktált. Hiányzik az országos szintű közéletből, nekem biztosan.

Szóval ez az ember Dobrev Klára mellé állt. Megnyilvánulása üzenet értékű.”

Fotó: MTI Fotó: Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2021. október 10. 17:01
Hát ha Gőgös beáll Dobrev mögé, a zayos lesz a befutó!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 10. 16:54
Nagyobb húsoskondér kell majd, hogy az összes odaférjen. De mi lesz az országgal? Milyen országgal?
Irhazika
2021. október 10. 16:33
gőgös egy hazudozó büdös paraszt,te meg egy gazdasági bűnöző!!!
Burmin
2021. október 10. 13:30
Gőgös a tehénpaparazzo. Nekem is hiányzik jókat lehetett röhögni rajta. Mindenesetre ha nem tudná Feri pártja szopatta meg Gőgös elvtársat is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!