Azt írja a sajtó, hogy a Facebookot jobban érdekli a profit, mint a társadalom java

2021. október 05. 18:36

Egy még titkosabb gondolatomat is megosztanám: a tőkés haszonra tör, és nem jótékonykodik.

2021. október 05. 18:36
null
Farkas Attila Márton
Facebook

„Azt írja a sajtó, hogy egyesek felfedezték, és mindenféle oknyomozás után azt nyilatkozták, hogy a Facebookot jobban érdekli a profit, mint a társadalom java. Nos, én is bátran kimondom, igen hosszú vizsgálódás után, mire jutottam, amit nyilván sokan nem tudnak, sőt, a többségben talán fel se merül: a politikusoknak fontosabb a karrierjük, mint a nép képviselete. És egy még titkosabb gondolatomat is megosztanám: a tőkés haszonra tör, és nem jótékonykodik. Amit pedig valószínűleg senki nem tud, talán nem is sejt: a sajtó nem csak tájékoztat, hanem manipulál és félrevezet. Olykor legalábbis. Néha biztosan!”

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. október 05. 23:12
Igen, és?
Robertoo
2021. október 05. 22:16
" ....... a politikusoknak fontosabb a karrierjük, mint a nép képviselete." Most akkor, vagy ez a nagyon okos, tudálékos akárki hazudik, vagy a tandem (karácsony-márky zay, így helytelenül írva), ugyanis azt nyilatkozták közösen, hogy őket nem a hatalom érdekli, hanem a nép. Szerintem mindannyian hülyének akarnak nézni minket, ezzel a tudálékos senkivel egyetemben.
Senye Péter
2021. október 05. 21:51
De a társadalom akkor gyarapszik, ha a tőke összességében a köz javát szolgálja.
annamanna
2021. október 05. 21:44
"a sajtó nem csak tájékoztat, hanem manipulál és félrevezet. Olykor legalábbis." De a mandiner soha :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!