Ezt most miért kellett, Gergő?

2021. október 13. 17:51

Márki-Zay Péter kijelentése alapján ma Karácsony Gergely azt nyilatkozta, hogy őt sms-ben szokta megzsarolni Gyurcsány Ferenc.

2021. október 13. 17:51
null
Molnár Csaba
Facebook

„Ez volt reggel. Délután Karácsony már a Klubrádióban ilyeneket mondott:

»Talán nem most kell ezekről beszélgetnünk« – Hát akkor mikor, Gergő? Te állítottad azt, hogy van ilyen sms!

»Én a magam részéről kiszállnék ebből a konfliktusból« – De hát Gergő, az Isten szerelmére, te kezdted el ezt a konfliktust ma reggel!

»Lépjünk túl ezen én azt kérem« – Te léptél bele ebbe, Gergő, magadtól, vagy Márki-Zay kérésére.

»Én most tompítanám ennek a élét« – Tompítani a kés élét, amit magad hajítottál el, Gergő? Ez komoly?

Szerintem sokkal egyszerűbb lenne kínos magyarázkodás helyett elmondani a szimpla igazat. Hogy nincsenek zsaroló sms-ek, soha nem is voltak.

És megértetni Márki-Zay Péterrel is, hogy valakit bűncselekménnyel hamisan vádolni (a zsarolás ugyanis Karácsony nyilatkozatával ellentétben nem a politikai hétköznapok velejárója, hanem súlyos bűncselekmény), az nem vicc. Hanem maga is bűncselekmény.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stones1963
2021. október 14. 14:23
Gergő az egri csillagokban volt ez egy balfasz
olajfa1
2021. október 14. 14:14
Vagyis... "MIÉRT MONDTÁL IGAZAT GERGŐ"!???... Ennyit az "ellenzékről"!... Ha valaki véletlenül eltéveszti... és igazat merészelne mondani... AKKOR AZONNAL FELELŐSÉGRE VONJÁK AZ IGAZMONDÓT, HOGY "DE HÁT HOGY MERÉSZELTED EZT AZ IGAZAT KIMONDANI!"???...
Rácz Gabriella
2021. október 14. 13:35
Úgy látszik a történésekből hogy nehéz dolog az összefogás. Mi történne kormányzás esetén ha súlyos ügyekben pillanatok alatt kellene dönteni?
formaegy
2021. október 14. 12:00
Mindenki tudja mire képes a Ceausescu házaspár reinkarnációja. Büdös komcsi vér folyik az ereikben, igazi diktátor vér! Mit ezeknek zsarolás, majd jön a fenyegetés amit már szintén bemutattak. - Gyurcsány a pártból távozó DK-s politikusokat is megfenyegette. - Hazai Iván András (volt Dk-s) : Gyurcsány Ferenc csak fenyegetni tud! - Gyurcsány: hatalomra kerülése esetén a magyar kulturális és művészeti élet meghatározó alakjait „minden értelemben földönfutóvá” teszi. - Gyurcsány önmagából kikelve fenyegetett meg egy választópolgárt - az illető mellkasát bökdösve: Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját Lehetne gyűjtögetni ennek az elmebeteg büdös diktátor komcsinak a fenyegetéseit. No de ezt teszi a pöcegödrébe tartozó összes ballibes politikus. Vadai, Szabó, Jakab, Tordai, és a többi náci bandatag. Ezt teszi az egész ballibes politikai csürhe a ballibes médiájukkal együtt. A nap 24 órájában a mocsok, a szenny, az uszítás, a hergelés, fenyegetés. Nem csak idehaza, hanem a külföldi férgeikkel a magyar emberek, M.o. ellen! Büdös hazaárulóktól mit lehetne mást várni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!