Ezen a napon halt meg Göncz Árpád, mindannyiunk Árpi bácsija

2021. október 06. 20:31

Sokszor mondtam, nemcsak kormányt, hanem rendszert is kell váltanunk.

2021. október 06. 20:31
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„2015-ben ezen a napon halt meg Göncz Árpád, mindannyiunk Árpi bácsija, aki minden politikusnak, ideológiától, pártállástól függetlenül csak példaképe lehet. Köztársasági elnök, az ország első számú vezetője volt, hivatására mégis szolgálatként tekintett. Az a szeretet és tisztaság, amely minden szavából és cselekedetéből áradt ma már kiveszni látszik a magyar politikából.

Sokszor mondtam, nemcsak kormányt, hanem rendszert is kell váltanunk. Végleg le kell számolnunk ezzel az urambátyám világgal, ahol a hatalom emberei gazdagodásra és harácsolásra használják pozíciójukat. Mert hiszek benne, hogy hamarosan olyan Magyarországon fogunk élni, ahol politikusnak, vezetőnek lenni szolgálatot jelent majd, ahogyan azt Göncz Árpád tanította.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. október 07. 21:31
Ezt a fajta erőlködést árpipi bácsicsival, már nagy imrés verzióban is rühelltem gyurcsánytól. Érdekel ez a színjáték valakit?
Metzger Balázs
2021. október 07. 19:35
Hazaáruló volt, mint te is.
cutcopy
2021. október 07. 17:53
Már megint nem a munkahelyeden vagy..
Biivisz
2021. október 07. 17:30
"... mindannyiunk Árpi bácsija" Csak a tietek Gerike, csak a tietek !!! Az enyém biztosan nem, az hétszentség !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!