Lassan mondjuk, hogy Brüsszel is megértse

2021. október 05. 16:10

Ha a fejük tetejére állnak, mi akkor sem engedjük be az LMBTQ-propagandát a magyar iskolákba!

2021. október 05. 16:10
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Brüsszel tovább fokozza a Magyarország elleni támadásokat, mert nem engedjük be az LMBTQI+ szexuális propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és nemet mondunk a bevándorlásra is!

A támadások részeként a múlt héten az Európai Parlament LIBE bizottságának “tényfeltáró” küldöttsége utazott Budapestre. A látogatás kudarca ellenére, értesüléseink szerint, az Európai Parlament más bizottságai újabb küldöttségeket akarnak Magyarországra meneszteni. A CONT és a CULT bizottságok ezzel is növelni kívánják a nyomást Magyarországra.

Az a szándéka az Európai Parlament baloldali többségének, hogy továbbra is a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen.

Ezért lassan mondjuk, hogy Brüsszel is megértse: ha a fejük tetejére állnak, mi akkor is nemet mondunk az illegális bevándorlók kötelező át- és betelepítésére vonatkozó kvótára, nemet mondunk a bevándorlásra, és nem engedjük be az agresszív szexuális LMBTQI+ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. október 06. 14:09
Ha a fejük tetejére állnak, mi akkor sem engedjük be betolakodó idegen megszállókat az LMBTQ-propagandát a magyar iskolákba!
Tiszafa
2021. október 06. 13:30
Előbb meg kell nyerni tavasszal az országgyűlési választást, aztán talán meghallja Brüsszel, mit mondanak a fideszes politikusok. Addig is mindennel támadják az országot, a pénzeket visszatartják, remélve azt, hogy emiatt elégedetlenség lesz idehaza a kormány ellen. Ki kell várni a végét és közben meg kell nyerni a választást.
olajfa1
2021. október 06. 11:33
A BRÜSSZELI FASIZMUST NEM ENGEDJÜK BE A MAGYAR HATÁROKON BELÜLRE! Magyarország egy DEMOKRATIKUS ORSZÁG!!!!!! BÁRKIK BÁRHOGYAN IS SZAVAZNAK BRÜSSZELBEN!
Sanyikám
2021. október 05. 22:29
Jöjjenek. Nem kell őket fogadni. A figyelmenkívűl hagyastól, lekezelőbb,megalázóbb viselkedési forma nincs. Már így is túl tolták az egészet. Mára már egész EU rajtuk röhög. A következő csapat,gondolom, az ENSZ valamelyik katonai biztosító csapatával mer majd a határon át jönni. Elvégre,mégis csak egy vörös zónás háborús övezetbe jönnek vizsgálódni. Nyomorultak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!