Csatlakozzon a szabadság hőseihez!

2021. október 23. 14:34

Akkor a Szovjetunióval, most az Orbán-rendszerrel szemben kell kiállni.

2021. október 23. 14:34
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„65 évvel ezelőtt a magyar nép megmutatta, hogyan kell a szabad Magyarországért együttes erővel, egységesen kiállni. Akkor az elnyomó kommunista rezsimmel és a legyőzhetetlennek hitt Szovjetunióval szállt szembe együtt az ország, most egy bebetonozott Orbán-rendszerrel szemben kell kiállnia annak, aki egy szabad, békés és fejlődő Magyarországot szeretne. Csatlakozzon a szabadság hőseihez! Október 23-án először állnak egy színpadra az ellenzéki pártok közös jelöltjei, hogy megmutassák, csak együttes erővel tudunk megteremteni egy demokratikus, szabad Magyarországot.”

Nyitókép: MTI Fotó, Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2021. október 24. 17:09
ezek szerint van olyan verseny,amit még egy ilyen alak is megnyerhet
partium
2021. október 24. 11:15
mzp egy hamiskártyás,semmi nincs a kezében, csak szédíti a változásra kiéhezett fiatalokat.
panka45
2021. október 24. 10:59
Szabad és demokratikus Magyarország.... Hol is hallottuk ez a szöveget harsogni... Megvan.. A régi szép május elsejei felvonulásokról hangszórók harsogták. Hiába ezek nem szünnek meg. Csak átalakulnak.
zovirax
2021. október 24. 10:30
MÁRKI-ZAY PÉTER szurkolói gárdáját látva, bizony megkérdőjeleződik a 800 ezres előválasztási sikerpropaganda látszáma. Ha egy miniszterelnök jelölt szónoklatára(ami meglehetősen unalmas és végletekig populista) csak pártucat emben kíváncsi akkor bizony az előválasztási giccsparádéval nem lehet választásokat nyerni. Látható, hogy képtelenek szembenézni a valósággal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!