Tartozom az igazságnak azzal, hogy elmondjam

2021. október 19. 09:28

Az előválasztás szavazatainak elemzése azt mutatta, hogy jelentős mértékű trollkodás nem történt.

2021. október 19. 09:28
null
Mérő László
Facebook

„Tartozom az igazságnak azzal, hogy elmondjam: az előválasztás szavazatainak elemzése egyértelműen azt mutatta, hogy jelentős mértékű, szervezett trollkodás nem történt. Sem a megyénkénti, sem pedig az internetes/sátras szavazás adatai nem mutatnak olyan anomáliát, ami tömeges idegen beavatkozásra utalna. Az nem zárható ki, hogy néhány ezer Fideszes elmehetett szavazni az ellenzéki buliba, de ennyi nem számít. Amúgy most már azt is tudjuk, hogy csak egy közel százezres trollhadsereg tudta volna megváltoztatni az eredményt. Az ellenzéki választók nagyon egyértelműen és markánsan kimutatták, mit akarnak.

Ismerve Orbán Viktor fogalmát a fair playről (»a meccs addig tart, amíg nem győzünk«, »először berúgod a gólt, utána segíted fel az ellenfelet, akit felrúgtál«), nem gondolom, hogy a fair play szelleme vezette a Fideszt abban, hogy nem avatkozott be. Valószínűbbnek tartom, hogy nem publikus méréseikből tudták, hogy nem érdemes, túl sokba kerül és az eredmény is kétséges.”

Nyitókép: Mérő László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brenor
2021. október 27. 13:01
Ezt a sok fidesz csicskát a kommentmezőben. Bukni fogtok jövőre és, ha emiatt hőzöngtök röhögni fogok rajtatok előtettek.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. október 19. 14:07
Mi fideszesek elmentünk és a Márki Zajra szavaztunk, mert könnyebb ellenfele lesz Orbánnak. Itt alázza le Polgár Tamás Mérő Lászlót: https://www.youtube.com/watch?v=YMk902hA_CQ
Teringettét
2021. október 19. 13:48
Mérő László megmérte a trollkodás mértékét. Szal ő a trollkodásMérő? Amúgy meg mi a trollkodás mértékegysége, ha már unalmában ilyesmit méreget ez kivénhedt kommunista geci?
luisbathhelena
2021. október 19. 13:17
először berúgod a gólt, utána segíted fel az ellenfelet, akit felrúgtál Ne röhögtess előember. Ezt olyan idézőjelekbe tetted mintha OV valaha mondott volna ilyet. csak a szokásos hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!