Karácsony Gergely megbukott

2021. október 08. 08:27

Karácsony városvezetőként, főpolgármesterként bukott meg.

2021. október 08. 08:27
null
Gábor László
Origo

„A baloldali commedia dell' arte új fordulatot vesz pénteken. Karácsony Gergely visszalép. A nála rosszabbul szereplő harmadik helyezett Márky-Zay Péter javára. Miért teszi ezt? Egyértelmű: Karácsony városvezetőként, főpolgármesterként bukott meg.

Két éve választották meg. És nem foglalkozott a várossal. Dugók, összeomló közlekedés, mocskos aluljárók, romló közbiztonság jellemzi a Tarlós István idején szebb napokat látott fővárost. A város vezetése helyett a politikai ambícióival foglalkozott. Neki a főváros csak ugródeszka volt. Végül éppen a főpolgármesteri kudarcok buktatták el a baloldal miniszterelnökjelöltségéért folyó küzdelemben. Egy lufi kipukkadt. Le kell lépnie a színről, hogy túlélhessen. Egy eszköz volt, elsősorban Gyurcsány, meg a többi pártvezető kezében. Nem vált be, eldobták.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 08. 13:15
Csak a Moslékválasztásról lépett ki? Felháborító, hogy a Kamubasült pojáca a polgármesteri posztról a förtelmes rémtettei ellenére sem mondott le!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 08. 13:14
Remélem, előkerül egy rejtett kamerás felvétel arról, amikor a Kamubasült Pojácának megparancsolták, hogy lépjen vissza... Gyurcsány förtelmes hazugságbeszédéről volt felvétel. Erről is lesz...
Tóth Mária Éva
2021. október 08. 11:28
Mind a hárman fekete öves GAZEMBEREK! ennyi.
Cogito ergo sum
2021. október 08. 10:56
Non recycleable állapotba került. :) A beépített avulás mértéke oly nagy és látható, hogy reménytelen, így eldobható. Vigyázat! Csak veszélyes hulladékként kezelendő. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!