Replika Bayer Zsolt okosságaira

2021. október 19. 20:20

A magyar kormányban senki nem meleg!!!???

2021. október 19. 20:20
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Hát nagyon groteszkre vagy inkább burleszk-szerűre sikerült Bayer Zsolt mondókája arról, hogy miért hülyeség egy az egyben az, amit Márki-Zay mondott a kormányban hemzsegő melegekről. MZP állítása szerint a »magyar kormány fele meleg«. No, akkor nézzük csak!

- BZS szerint Orbánt eleve ki kell venni a sorból, mert nem feltételezi, hogy Márki-Zay a miniszterelnökre utalt. De miért nem feltételezi, amikor MZP néhány hónappal ezelőtt pont arról értekezett, hogy Orbán fia, a Gáspár meleg. Akkor milyen logika zárja ki azt, hogy akár éppen a gyerek apját is annak gondolja? Csak kérdezem.

- BZS szerint három nő is van a kormányban és rájuk sem gondolt MZP, mert nem beszélt leszbikusokról, csak melegekről. Valaki világosítsa már fel Bayert, hogy a leszbikus nők – legalábbis a magyar nyelvterületen – gyakran úgy hivatkoznak saját magukra, mint melegekre. Vagyis a meleg egyfajta Oberbegriff, ami magában foglalja mind a férfi, mind pedig a női homoszexuálisokat. Legalábbis igen gyakran így használják ezt a fogalmat mind az LMBT-közösségen belül, mind pedig azon kívül. Tehát ez az érv pusztán ostobaság.

- BZS ezek után Semjén Zsolt, Varga Mihály, Gulyás Gergely, Dr, Nagy István, Palkovics Lászlóra, Rogán Antal esetében hozta a kocsmai szintű érvelést alulról súroló színvonalat: ezeknek a pasiknak van nőjük, feleségük, gyerekük, ergo egyik sem lehet b*zi. Nos, hát ennek az érvelésnek a gyengéje, hogy köztudomású tény, miszerint rengeteg meleg él látszatházasságban, tart fenn látszatkapcsolatot, mégpedig azért, mert a karrierjére, a társadalmi és / vagy egyházi megbecsülésére nézve rendkívül káros lenne, ha kitudódna a titka. Persze BZS sosem tanult gender-studies-t, ezért nem tudja megkülönböztetni a szexuális aktus és a szexuális orientáció fogalmát. Segítek picit: a homoszexuális orientációval rendelkező emberek egy erősen elutasító, a melegséget megbélyegző, vagy akár démonizáló kontextusban képesek látszatkapcsolatok felépítésére és benne akár heteroszexuális aktus folytatására, sőt gyereknemzésre is. Ez igaz pl. a homoszexualitást démonizáló vallási fundamentalista közösségekre is. De ettől ezek az emberek még nem válnak heterókká, hoppá, ez itt a lényeg! Pont úgy, ahogy a börtönben férfiakat szexuális tárgyként erőszakkal használó heteró elítéltek sem lesznek homoszexuálissá. Csak éppen ez van, ez áll rendelkezésre, nincs más. Tehát az itt felsorolt emberek nálam továbbra is a listán maradnak. Sorry BZS, mondj erősebbet!”

Nyitókép: HírTV képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 21. 12:25
SEGGHÜLYE VAGY KISANYUKÁM..RITUKA. BAZZDMEGANYÁDAT ÚGY AHOGY TUDOD TE ÁLLATSZUKA!
PepperONee
2021. október 20. 15:45
"Tehát az itt felsorolt emberek nálam továbbra is a listán maradnak." Boldogok a lelki szegények... Te is boldog lehetsz!
egy genetikusanalattvaló
2021. október 20. 15:07
"Sorry BZS, mondj erősebbet!” Ez az óvodai -nem is igaz, te vagy a hülye-, á la Perintfalvi Rita. Ebből az emberek nagy része legkésőbb az iskolás kor végére kinő. Ez az alak valami fájdalmasan egyszerű intellektussal bír. Az ilyen szemlézések a Mandineren azt a hamis illúziót kelthetik benne, hogy ér valamit az a szánalmasan együgyű hablatyolás, amit művel. Kérem a Mandinert ne tegye ezt ezzel a beteg elmével. Másrészt bennünket olvasókat is kíméljen tőle. Ez fáj!
őrnagyőrnagy
2021. október 20. 15:02
Azt mondja, segítek kicsit. Neked kéne sürgős orvosi segítség egy pszichiátrián, te ostoba arrogáns tyúk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!