Alekosz nyert. Azaz, Gyurcsány

2021. október 15. 10:08

Márki-Zay Péter olyan, mint VV Béci.

2021. október 15. 10:08
null
Nagy Alekosz
Facebook

„Még egy nap és finálé!

Márki Zay Péter olyan, mint Béci. Súlytalan. Béci is azt képzelte, nyerhet, de ti odakint jóltudtátok; esélytelen. Alekosz nyert. Azaz, Gyurcsány.

Karácsony szerepében: Tordas. Ahogya Gyurcsány házaspár játszik, úgy játszottam én is annakidején! Szívvel, lélekkel; és nem a bentlévő rosszakarókat figyelembevéve. Felülemelkedtem rajtuk! Mindig.

E két embernek, ennek a házaspárnak, ennek a közös összefogásnak éppen, az eggyüvétartozás az ereje! Óvjukhát meg azt! Hisz egységben az erő! Működik! Érezzük. Mert itt csak az összefogás nyer.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, régóta együtt vannak. Nem váltak el, mint mások, hogy rafinált módon megosszák a vagyont. Együtt maradtak. Példa lehet ez sokak számára. Talán, nekemis.

A professzionálisan működő Rogán Habony Művek retteg az összefogástól mert tudja, ha egyszer itt felnyílnak a szemek és a nap besüt, le kell húzni minden redőnyt. A fidesz, az enyészeté lesz.

Televíziósként ismerem a trükköket, de Dobrev Klára, minden trükköt ismer. Tudását nem az elnyomó manipulálásra, hanem az ország szabadságának a kivívására használja!

Nem titok! Az első sorból szeretném végignézni az elszámoltatást és vagyonelkobzást! Megérdemlik. Pofátlanul nézték hülyének az egyszerű embert. Tudták. A hamis gyöngy színes varázsa, csak..

A Luciferi Rogán Habony Művek ellen, Klára kell!
Mindig minden körülmények között.”

Nyitókép: Nagy Alekosz Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferenc pápa
2021. október 16. 02:44
Szerintem Gyurcsótány erről az idiótáról is beszélt amikor azt mondta ELKXRTUK nem kicsit nagyon.
fonak
2021. október 16. 02:37
Emlékszem anno tótawét nagyon megütötte, hogy Alekosz, a bunkó paraszt nyerte a VV-t és nem a neki szimpatikus f.szverő videós srác, aki "csak hibázott egyszer", és azt fejtegette, hogy az Alekosz olyan, mint a Zorbán... érted, a recskavideós meg gondolom Bajnai volt a szemében. :) De most már Alekosz mondja, hogy ő kérem, ő a Gyurcsány. Na erre varrj gombot, Tóta.
formaegy
2021. október 16. 00:04
No és te milyen vagy, te szerencsétlen?
bela barva
2021. október 15. 23:33
Hülyegyerek csótánybak ez a bányarém a harmadik felesége és lehet hogy nem az utolsó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!