Kihirdették az első forduló eredményét, az ellenzéki térfélen jött MZP, elkezdett hisztériát kelteni

2021. október 17. 11:02

Búval baszott fejszerkezettel járkált fürgén, és mondogatta, hogy Dobrev nem tud tavasszal győzni.

2021. október 17. 11:02
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Az jár a fejemben, hogy onnantól, hogy kihirdették az első forduló eredményét, az ellenzéki térfélen jött MZP, elkezdett hisztériát kelteni - emlékezzünk milyen búval baszott fejszerkezettel járkált fürgén, és azt mondogatta, hogy Dobrev nem tud tavasszal győzni. 

A hiszterizált ellenzék
1. nem akar még 4 év Fideszt. Tele van már mindene Orbánnal,
2. 11 éve hallgatja, hogy Gyurcsány, ezért elhiszi, hogy Gyurcsány a patásördög
3. és mivel szexista, egyetért azzal, hogy a patásördög felesége sem kóser 

Karigeri meg balfasz, de ezt kb mindenki tudja róla, csak eufemizálva szokták ezt elmondani róla. Nyomás alatt van az eredményhirdetés óta. MZP a legjobb drámai színművésznőket is lejátsza, amikor arról beszél, hogy ő államférfi (lófaszt az), és áldozatot hoz (aha). Kavarja ezerrel a szart, majd a pszichés nyomás meg egy bizonytalan közvélemény-kutatási adat hatására Karigeri bedobja a törölközőt.

MZP közben megnyeri magának a legdurvább szektásokat, a Momentumot. Ez azért fontos, mert ott elég erős a pártfegyelem (azaz az egy csapathoz tartozás érzése miatt ott ha megmondják mit kell tenni, azt teszik), fiatalok, tudják használni a közösségi médiát (nem kell nekik minden alkalommal elmondani, hogy oszd meg), és úgy működnek a szósöl médiában mint egy hadsereg: ha valaki pl. elmondja, hogy MZP gyerekverő, azonnal megjelennek az illetőnél és megpróbálják különböző eszközökkel hitelteleníteni, mindent bevetnek.

Közben az ellenzéki oldal egyre hiszterizáltabb. Barátok esnek egymás torkának, hitvitákat folytatnak le egymással máskor értelmesnek tűnő emberek, és nagyon hamar a vita egymás alázásába megy át,  A baloldali pártok funkcionáriusai érthető módon nem akarják támogatni MZP-t, de ez pont jó, mert előbb Tóth Bertalan és Lendvai Ildikó kapitulál (Kunhalmi tartózkodik), majd a PM-ből Szabó Timea.

Ezzel ez a két párt megkezdte a haláltusáját. Eddig is csak a politikusaik tartották életben ezt is azt is. Egyik sem egy professzionálisan működő párt.

Közben MZP építi a saját pártját, és számíthat is azokra a szocikra meg PM-esekre, akik Lendvai Ildikó, Tóth Bertalan meg Szabó Timea szavára nemcsak szavaztak MZP-re, hanem elkezdtek neki aktivistáskodni.

Ugyanigy a Momentum tagjai közül is lesznek, akik MZP pártjában folytatják.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szbalint9
2021. október 18. 20:08
Nem gondoltam volna, hogy valaha dolgokban fogok egyetérteni Homonnayval, de hát egyszer lehet ilyen is.
Papamaci1957
2021. október 18. 03:05
"ha valaki pl. elmondja, hogy MZP gyerekverő, azonnal megjelennek az illetőnél és megpróbálják különböző eszközökkel hitelteleníteni, mindent bevetnek." Hát én most bátran kimondom: MZP gyerekverő. És most várom a momentumos kisfiúkat, hogy pár pofont kioszthassak nekik.
SpeleoZoli
2021. október 18. 01:05
Nem értem ezt a rengeteg pártdiktatúra-hívőt. Talán az a bajotok, hogy a jelen állás szerint a führereteknek nem sikerült megosztania a népet és többet nem fog uralkodni? Remélem nem csak a szavazók, hanem a pártösszefogás is egy emberként kiáll az általuk egységesen kitalált jelölt mögé, mert, ha nem, akkor baszhatjuk. :)
uttoro55
2021. október 18. 00:40
A szánalmas cikknél csak a hozzaszolasok szanalmasabbak. OV 12 éve ezen a szellemi színvonalon tartja a híveit és próbálja az országot vezetni. Ennek lesz most vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!