Karácsony Gergely hazudott

2021. október 15. 07:59

Eddig én azt hittem, van remény.

2021. október 15. 07:59
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Miután a DK közölte, hogy büntetőfeljelentést tesznek Popovics Judit ellen, aki zsarolással vádolta a DK-t, Karácsony Gergely rögtön meggondolta magát, hogy őt nem zsarolták, ezek beszólongatások voltak.

Előzőleg Karácsony azt állította, hogy »hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbálták már megzsarolni«. Karácsony a DK elnökét is megemlítette mint egy ilyen politikust.

És ne forduljon fel az ember gyomra...

Persze, ki lehet ezért követni, meg írhatja itt bárki, hogy uszítok, meg hogy mocskos bzi (őket azonnal tiltom), de mindentől függetlenül Karácsony egy olyan szintet ütött meg, amit eddig ellenzéki oldalon nem igazán láttunk.

MZP megjelenésével pedig egy olyan sárdobálás kezdődött, amit eddig ellenzéki oldalon nem láttunk.

Gratulálok neki, valamint mindenkinek, hogy egy ilyen párost támogatnak, legfőképp az általam valóban nagyra tartott Lendvai Ildikónak, hogy ilyen mélyre sikerült sülyedniük.

Azt hittem, majd hazamegyek, és milyen jó lesz.
Eddig én azt hittem, van remény.
Ma már nem hiszem. 
Magyarország nem Európa.
Mátyás halála óta nem az.
És még egy jó darabig nem is lesz az.
Nekem viszont egy életem van.”

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2021. október 16. 16:19
"És ne forduljon fel az ember gyomra..." Azért Gergely, a seggedből frissen kihúzott, még gőzölgő szaros faszok szopkodásai után azt hinné az ember, hogy edzettebb vagy.
AGSTN75
2021. október 16. 16:04
A kis homokos most vette észre, hogy a ellenzéknél senki nem mond igazat, szegénykém. Európa pedig itt lesz Magyarországon, mikor már máshol müezzinek hívják imára a kevert népességet. És te maradj csak ott, majd meglátod, hogy szeretik a fajtádat!
Gonella
2021. október 15. 23:11
Ki ez a kopasz bajszos nő?
Dr Bubo
2021. október 15. 13:31
sehonnai és kamugeri. De szép pár lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!