Én már rengetegszer ajánlottam az ördög figyelmébe Szabó Tímeát

2021. október 19. 13:57

Lehetne például lakó és házmester az Akheron folyón túl.

2021. október 19. 13:57
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Lássuk előbb a címet a pöcéből: »Szabó Tímea: Még az ördögöt is jó szívvel ajánlanám, ha azt mondja, hogy leváltja Orbánt«

Nos, az a helyzet, hogy én már rengetegszer ajánlottam az ördög figyelmébe nevezettet (Szabó Tímea), hogy esetleg vinné el végre magával, mert ő sokkal nagyobb hasznát tudná venni valamelyik bugyorban. Lehetne például lakó és házmester az Akheron folyón túl, az ötödik körben, ahol az indulatban mértéktelenek senyvednek. Vagy a Phlegethlon folyón túl, a hetedik kör első gyűrűjében, ahol a felebarátaik ellen erőszakosok rohadnak. Esetleg a nyolcadik kör kilencedik bugyrában, ahol a viszályt szítók döglődnek. De a kilencedik kör második gyűrűjében is szívesen látnám, ott a hazaárulók pusztulnak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tavaszi szél
2021. október 20. 21:49
Csak aztán a végén nehogy szegény ördögöt szánjuk majd, a szegény tatár analógiájára. https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/kisfaludy-karoly-6663/negyedik-konyv-balladak-koltoi-beszelyek-68FC/a-bankodo-ferj-6A18/
szürkeSzarvas
2021. október 20. 06:35
Saul Alinskyt-az idegesitő(!) gyülöletet tolja-amire a bárgyúak is felkapják a fejüket. Tudományosan. Vajh kik "tanitották"? :)
Sörgőz
2021. október 19. 21:58
Nem kell irodalmiaskodni! Nem kell elbizonytalanítani a hívőket! Írd azt, hogy dögöljön meg! Ja, azt írtad.
Rácz Gabriella
2021. október 19. 19:09
Sz. Tímea parlamenti munkája finoman szólva is idegesítő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!