Már megint „szemkilövetés”

2021. október 21. 13:51

Ez az állítás nem jól ragadja meg a probléma magvát.

2021. október 21. 13:51
null
Bauer Tamás
Facebook

„A szokásos, kormányülést követő csütörtöki sajtótájékoztatón Gulyás Gergely miniszter az október 23-i rendezvényekkel kapcsolatban elismételte szokásos állítását:

»Miután nem baloldali kormány van hatalmon, ezért szemkilövetés, ártatlan emberek megveretése, csonttörés és egyebek nem várhatóak.«

Ez az állítás nem jól ragadja meg a probléma magvát. Talán helyesebb lenne így fogalmazni:

Miután nem a Fidesz van ellenzékben, ezért tüntetők erőszakos támadása a rendőrség ellen, amire válaszul a rendőrség erőszak alkalmazására kényszerül, nem várható.”

Nyitókép: Bauer Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. október 22. 10:39
Rohadt ávós felmenőid... A körömletépés sem ragadja meg a probléma magját, igaz? Helyesen az antikommunista ellenállók szervezkedtek a népköztársasági komcsi hatalom ellen... Dugulnál már el szarzsák.
konfucius
2021. október 22. 07:38
Öreg vagy már, bölcs is lehetnél, legalább annyira, hogy az igazat nem hazudtolod meg. Tiszteletreméltó is lehetnél, de te tovább hazudozol, ahogy egész életedben tetted. Szánalmas gerinctelen féregként fogod befejezni az életedet?
Krupp Skya
2021. október 22. 06:46
Már megint a körömletépő ÁVH-s csemete.
Robertoo
2021. október 21. 21:55
Szemkilövetés, körömletépés, mint jól bevált diktatórikus elemek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!