Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Az MSZP sem támogatja Márki-Zayt

2021. október 08. 13:30

A közleményük szerint a szocialisták az előválasztáson sikeresen szereplő miniszterelnök-jelöltet támogatják a 2022-es országgyűlési választáson.

2021. október 08. 13:30

Az MSZP is reagált Karácsony Gergely visszalépésére. A baloldali párt közleményben tudatta, hogy tudomásul veszi a főpolgármester döntését, a továbbiakban is azért dolgozik, hogy 2022-ben megvalósuljon a változást akaró emberek és az ellenzéki pártok közös célja.

„Hisszük, hogy kormányváltásra van szükség ahhoz, hogy egy igazságos, szabad, szolidáris és zöld Magyarországot hozhassunk létre.” – fogalmaznak a szocialisták. Azt írják, hogy az előválasztás egy tisztességes, demokratikus verseny, amely elvezet a kormányváltáshoz. Az MSZP – fogalmaznak –, ahogy az első forduló megszervezésében és lebonyolításában is oroszlánrészt vállalt, úgy a második forduló sikeres megvalósításához is hozzá fog járulni.

„Álláspontunk változatlan, az előválasztáson sikeresen szereplő miniszterelnök-jelöltet támogatjuk a 2022-es országgyűlési választáson” – zárul az MSZP közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vtznmnksr
2021. október 08. 22:14
Lassan listát kell arról vezetnem, hogy éppen kit támogatnak vagy nem támogatnak az összefosás pártocskái.
annamanna
2021. október 08. 17:20
Ajtónak Csapódó Ágnes Asszony, a Politikai Tisztánlátó. Aki szereti a vizslákat és a kacagást, az csakis okos ember lehet.
Gépész53
2021. október 08. 15:45
Miért kéne az MSZP-nek támogatnia? Elég, ha a választók támogatják!
Gépész53
2021. október 08. 15:41
Azért azzal bajban lesz a Fidesz, hogy MZP-t hogy tudná összegyurcsányozni! Valami újat kellene kreálniuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!