Tiltakozunk az Arc kiállítás provokatív plakátjai ellen!

2021. október 02. 09:33

Ez már több mint ócska ötlettelen polgárpukkasztás, ez szándékos botránkoztatás!

2021. október 02. 09:33
null
Védett Társadalom Alapítvány
Facebook

„Tiltakozunk az Arc kiállítás provokatív plakátjai ellen!

Követeljük, hogy a megbotránkoztató tartalmat a köztérről, a gyermekjátszótér közeléből távolítsák el!!!

A gyermekvédelmi törvényre adott hisztérikus és gyermekded reakció minden korábbinál jobban igazolja a  jogszabály-módosítás szükségességét. Hiszen most is, a totális politikai és ideológiai elvakultság és kizárólagosság jegyében, nem csak hogy figyelmen kívül hagyják a parkba rendszeresen járó családokat és gyermekeiket, hanem szándékosan hozzák kellemetlen helyzetbe őket.

A botrányokozás akkor is botrányos, ha azt kreatív plakátkiállításnak álcázzák.

A szándékos provokáció és a nem gyermekeknek szánt tartalom közszemlére tétele egy játszótér közelében akkor is elítélendő, ha az ügy kapcsán nem lesz feljelentés, és végül nem születik ítélet. 

A normális többség számára pedig nem kérdés, hogy egy óriásplakáton feltüntetett férfi nemi szerv ábrázolása – bárki bármit is hazudjon, – nem művészet, hanem gyalázat!

Ez már több mint szellemi kútmérgezés, ez már több mint ócska ötlettelen polgárpukkasztás, ez szándékos botránkoztatás!”

Nyitókép: Védett Társadalom Alapítvány Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. október 02. 19:45
Hát..nem szabad ezeket leszedni..végülis meg kell érteni az alkotókat..ha valaki a f.szában hordja az eszét, a fejét pedig bedugja valakinek a p.jába..világos, hogy nem is lát ki onnét..ezt látja reggel, éjjel meg este.. csak ezt tudja ábrázolni..csak a mindennapjaikat..
..--..
2021. október 02. 16:13
-zsoltkom- " egy óriásplakáton feltüntetett férfi nemi szerv ábrázolása – bárki bármit is hazudjon, – nem művészet" A plakát azt fejezi ki, hogy az ország agyfaszban van, minden kicsinyke kényelmetlenségért vagy éppen súlyos demokrácia deficitért. Mondta valaki, hogy művészetnek van szánva? A gyerekek napi szinten hallanak keresztényektől (is) picsát és faszt. Mindennap az iskolába menet... az utcán... a villamoson... a tévében... a Mandineren, keresztény-ateista családban az ilyen szintű művészet megy. Itt az országban és itt a komment-oldalon, kérem egyes keresztény (akiről jól tudni, hogy az) simán nyomják az óriásplakát művészetet. Sőt még különbet. Vannak katolikus lovagkeresztesek... Kossuth díjas diszkós 8 óra szórakozós, 8 óra pihenős zenés és Orbán mindenes... 80 milliárdos népszopásos tévébemondó... eucharisztikus éppen most megvilágosuló agyontetovált affektáló énekes lány hozzá. Inkább, akinek szokása ez az agyfaszos szóhasználat, az használja tovább, mert az hitelesebb kép önmagáról és erről az országról, mint az ájtatos felháborodás a képanyagra és a szavakra. Annyira nem büntet Jézus ilyenekért... főleg, ha percenként lehet gyónni.
reflex2
2021. október 02. 16:05
Miért is vannak ezek köztéren? Megszavaztuk, hogy nézni akarjuk? Ki engedélyezte a kihelyezésüket? Mennyibe kerül, hogy nézhetjük (!) ezeket?
T. Péter
2021. október 02. 15:39
Nézd meg a Google Maps-en. Ahogy írtam, a park átellenes oldala. Megnéztem, mielőtt ideírtam volna. :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!