Állom a szavam: kiállok vitára Hajnal Miklóssal! 

2021. október 01. 10:54

Kérjük fel Gundel-Takács Gábort vitavezetőnek, és folytassunk le nyilvános vitát a Hegyvidék tv-ben.

2021. október 01. 10:54
null
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„A budai 3-as választókerületben – a 2. kerület harmada és a teljes 12. –  is lezárult az ellenzéki előválasztás. Először is felhívtam azt a két jelöltet, akik számára véget ért a verseny. Sok mindenről nagyon mást gondolunk, komoly vitáink vannak. Más utat tartunk jónak Magyarország számára, de ettől még igaz: Visi Piroska (Új Világ Néppárt) és Komáromi Zoltán (Demokratikus Koalíció) sok munkát és fáradságot tett bele az elmúlt hetek vetélkedésébe.

Ezért azt gondoltam, úgy illő, hogy személyesen gratuláljak nekik az elért eredményhez és kívánjak minden jót nekik a jövőre nézve. 
Hajnal Miklósnak ezúton gratulálok a jelöltséghez, és teszek számára egy javaslatot: kérjük fel közösen Gundel-Takács Gábort vitavezetőnek és folytassunk le nyilvános vitát a Hegyvidék tv-ben, ha ott van rá fogadókészség! Remélem, a baloldal jelöltje készen áll a nyilvános vitára, elfogadja a felkérést. Várom válaszát, és mindenképpen tájékoztatom Önöket is! Hajrá, Buda!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 01. 16:22
Ehelyett a bejelentés helyett miért nem szemlézi inkább a mandiner a Kovács Gergővel való vitáját?
péterx
2021. október 01. 11:44
És olyan módon, ahogy most a Csörte megy: egyenlő idővel, közbekotyogás, lehurrogás nélkül.
Kormánypárti1
2021. október 01. 11:14
Tulajdonképpen jó hogy volt ez az előváladékozás, mert legalább volt némi szórakozás ebben a politikai uborkaszezonban. Kíváncsian várjuk a további epizódjait a szappanoperának, mert ez egy fokkal talán jobb mint a balfasz freszefések sorozatbénázása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!