Aki nagyon O1G érzelmű, az mindenképp arra szavaz, aki Orbán ellenfele

2021. október 11. 09:19

Legyen az bárki.

2021. október 11. 09:19
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„MZ/X lényege, hogy aki nagyon O1G érzelmű, az mindenképp arra szavaz, aki Orbán ellenfele, legyen az bárki. Aki pedig Gyurcsányfóbia miatt nem szavazna, kap egy Gyurcsánymentes jelöltet. Ergo ő a statisztikailag legoptimálisabb.A kérdés tehát: mindenáron le akarod váltani e nert? A hangsúly a »minden áron«-on van. Nem rossz teszt, igen tanulságos konklúziókkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendőr
2021. október 12. 06:47
Szrintem ez a Márki-Zay egy nemzetközi szélhámos. Az Én Strasznov Ignác című kétrészes tv-film jut at eszembe róla, Benkő Gyula főszereplésével. Nagyon jó volt!
ittésmost
2021. október 11. 18:57
"aki nagyon O1G érzelmű" - hát ez a kifejezés hánytató. És aki "Martin Ethelwolf egy aljas gennyláda" ÉRZELMŰ, az vajon mit érez érzelmesen? ? ?
zsanett-kúnrum
2021. október 11. 12:54
gyúrcsányfóbia nincsen, feri megküzdött érte, hogy ne szívleljék
Performan
2021. október 11. 12:18
A libsiknek annyira mindegy, ki vezetgeti őket, hogy lehetne akár egy sorozatgyilkos is, vagy még jobb: Portik Tamás. Baloldali, elkötelezett liberális, a stikliket sem veti meg, pénze is van, de legfontosabb, hogy utálja Orbánt. Szerintem mindenben megfelel a tipikus liberális elvárásoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!