Aki Márki-Zayt támogatja, nem gyakorló keresztény

2021. október 13. 22:27

Lássuk csak, mi is történik akkor, ha jobboldali politikus mondja egy felforgatóra azt, hogy hazaáruló?

2021. október 13. 22:27
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Amikor Márky-Zay Péter azt állítja, hogy saját politikai szövetségesei hazaárulók, akkor ezt a kijelentését a baloldali értelmiség egy részétől nem kíséri élénk felháborodás. Ugyan már! Hiszen Péterünk fáradt volt. Ezt maga is bevallotta. Fáradtságában fogalmazott így, mindannyiunkkal előfordulhat. Sőt, tulajdonképpen nem is úgy értette, ahogy sokan azt érthették.Hiszen amikor azt mondta, elárulják a hazát, az valójában nem olyan, mintha azt állítaná, hazaárulók.

Nem, az teljesen más.

Lássuk csak, mi is történik akkor, ha jobboldali politikus mondja egy felforgatóra azt, hogy hazaáruló? Az, kérem, tűrhetetlen. Maga az iszonyat, a gyűlölködés. Az orbáni, magyart a magyartól eltaszító politika. Minimumelvárás ezek után, hogy a kék sapkások feltűnjenek Hegyeshalomnál.

No, de akkor mi történik, ha Márki-Zay Péter homofób kijelentéseket tesz? Elmondja, hogy szerinte a fél kormány meleg, ennek és annak kéne ezt bevallania? És ha ennek kapcsán hasonló stílusú cikkek jelennek meg a balos heccsajtóban?

Nem értik, még mindig nem értik. Az is az események természetesen lefolyása. Majd hallgat róla ez a bizonyos balos értelmiség. Maximum.

Sőt, milyen bátor Péterünk, igaz? A gyűlölet ellen harcol! Igaz, persze, hogy ugyanez a balos értelmiség homofóbozza feszt a magyar kormányt a magyar gyermekvédelmi törvény miatt. Az is igaz, ha akárcsak az LMBTQ-propaganda szóba kerül és annak visszaszorítása, akkor már a fasizmus tombolásától szükséges védeni a homoszexuálisokat. Mit védeni, politikai pamfletekkel elárasztani a művelt Nyugatot!

Ja, hogy Péterünk konkrétan homofób? Az más, na!

Érdemes ebben egyértelműnek lenni: akit egy ilyen futóbolond megtéveszt a kereszténység szlogenjével, az nem gyakorló keresztény. Aki ezt a garnitúrát támogatja, amelyben konkrétan ott lapulnak, mit lapulnak, az egyházellenes bolsik, nem lehet gyakorló keresztény.”

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Piliscsabai
2021. október 14. 17:31
Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, és Istennek, ami az Istené! (Mt 22,21). Tehát semmi köze MZP támogatása a gyakorló kereszténységhez.
smarton84
2021. október 14. 16:16
Tehát aki jachtokon kXrvazik, lopott pénzzel Marbellára költözik, baltás gyilkosokat ad ki, pedofiloknak ad felfüggesztettet, állatokat gyilkol... szóval ők a keresztények? És ők határozzák meg, hogy kik a keresztények? Minden világos, lol
sztd
2021. október 14. 10:30
Szerintem a hülyeségnek nincs határa. Igenis lehet gyakorló keresztény DK szavazó is. Eleve hülyeség (és ezúttal az író hülyesége), hogy megmondjuk, hogy ki a keresztény vagy ki a katolikus. Persze lehet mondani, hogy Jézus és Szűz Mária volt utoljára keresztény, azóta mindenki csak próbálkozik, és a szentek léte Isten végtelen irgalmának a bizonyítéka, csak éppen a jelen összefüggésben nincs értelme. Az igazság az, hogy a keresztények sokfélélék, a hibáik és bűneik is sokfélék. Van aki semennyire nem akar gondolkodni és ez a bűne, van akinek meg az, hogy túlságosan is ítélkezik.
Kanóc
2021. október 14. 09:42
Trombi a flancos öltönyében, belőtt séróval, jól fizetett tévés személyiségként (azmiaz) majd jól megmondja, hogy ki a gyakorló keresztény. Legközelebb majd azt is, hogy ki a kárhozatra méltó. Mert nincs is más fogás Márki-Zayon, csak hogy hiteles keresztény-e.... Na mindegy, ennek is annyi esze van, mint Márki-zaynak, meg Lukácsi Katikának, meg a többinek, akik feljogosítva érzik magkat ilyeneket megítélni. Szóval ez a hipszter gyerek is csak a DK hasznos hülyéje, sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!