A nemzeti többség erődemonstrációja

2021. október 31. 15:40

Az elsöprő erejű, több százezres békemenet világos üzenet a baloldalnak és Európának is.

2021. október 31. 15:40
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Nem mindenben, de bizonyos dolgok összemérésében a mennyiség számít. Ez van például a sportban, legalábbis a legtöbb esetben: aki másodpercekkel, méterekkel, kilókkal gyorsabb, ügyesebb, erősebb, az viszi el a pálmát. És ez érvényes a demonstrációkon, ünnepségeken való részvételre is. Hiszen ez mutatja meg a valódi politikai aktivitást, dinamizmust, elszántságot, azt, hogy egy politikai tábor képes tenni is azért az értékrendért, amit a magáénak vall.

Éppen ezért mondhatom: a CÖF által, általunk szervezett békemenet elsöprő és látványos győzelmet aratott október 23-án a balliberális ellenzék felett. (Külön tisztelet Csizmadia Lászlónak, a CÖF elnökének a heroikus munkájáért.) A békemeneten 300-400 ezren vehettek részt, míg a baloldaliak összejövetelén maximum három-négyezren. Vagyis a különbség százszoros! És ez mindennél többet mond.

Most persze azt mondogatják a ballib oldalon – Kovács László elhíresült mondásából kiindulva –, hogy nem a demonstrációs versenyt kell megnyerni, hanem tavasszal a választásokat. Nos, ilyen érveléssel akkor lehet előállni, ha mondjuk a békemeneten kétszázezren, az ellenzéki oldalon pedig 100-150 ezren vesznek részt, mert abban az esetben valóban lehet hivatkozni erre-arra (a fiatalok nem járnak ilyen ünnepi rendezvényekre, kik szervezték meg jobban a részvételt stb.). De ez más: itt óriási nagyságrendi különbség mutatkozik a megjelentek számában, a százszoros különbségre nincs, nem lehet technikai magyarázat, csak egyetlen van: a nemzeti és keresztény, szuverenista tábor ereje és elkötelezettsége messze felülmúlja a balliberális ellenzékét.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2021. november 01. 13:01
"A nemzeti többség erődemonstrációja" Ez a "többség" olyasmi amit dicstelen elődeitek bolseviknek neveztek. Egy nagyhangú szarkeverő társaság, kiegészítve a Kádár-nosztalgiás nyuggerek orránál fogva (félre)vezetett csapatával.
neutrinoo
2021. november 01. 12:34
ez is egy talpnyaló a sok közül. lapozzunk.
Fekete85
2021. november 01. 10:29
20 ezer per kopf én 3 millió embert odavinnék.
geyza1947
2021. november 01. 08:47
A több százezres, /már amennyiben több százezres volt/ békamenet egyetlenegy dolgot bizonyított: a fidesz hithű és legádázabb tagjai bármikor hajlandóak pénzért busszal szállitva egy kajáért elmenni menetelni. Ettől semmi több nem történt. Mert ha mondjuk buszok nélkül, minden járandóság nélkül megjelent volna 3 millió ember Orbán mellett tüntetni, na az már jelentett volna valamit. Az jelnethette volna azt, hogy Magyarország nem akar változást, mert így jó a népnek. De pár százezer elvakult fidesznyik vonulása, nos egy bakfitty !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!