A liberálisok helyettünk szeretnék eldönteni, miként éljünk

2021. október 01. 08:40

Ne legyen kétségünk afelől, hogy ezek a jelentések már a vizsgálatok előtt megszülettek.

2021. október 01. 08:40
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Magyarországon vizsgálja a jogállamiság helyzetét a LIBE-bizottság, amely olyan független szakértőkből áll, mint a momentumos Donáth Anna. Jorge Buxadé Villalba is a delegációval érkezett és elmondta, hogy a magyar demokrácia állapotát kifogástalannak látja, mégis biztos benne, hogy baloldali kollégái lesújtó véleményt fognak megfogalmazni a jelentéseikben.

A spanyol képviselő szerint megnőtt a baloldali túlsúly az EP-ben azzal, hogy a Néppárt balra tolódott, így könnyedén hajtanak végre összehangolt politikai támadásokat a nemzeti kormányok ellen. Ne legyen kétségünk afelől, hogy ezek a jelentések már a vizsgálatok előtt megszülettek! Az egész eljárás nem több, mint egy jól szervezett külső támadás a patrióta Magyarország ellen. Szokjunk hozzá, mert jönnek a választások és az internacionalista liberálisok helyettünk szeretnék eldönteni, miként éljünk!”

A nyitóképen Jorge Buxadé Villalba / Forrás: Kötter Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. október 01. 18:22
Libsik, beleköptek a levesetekbe: "Az Európai Unió intézményei részéről koncepciós eljárás, boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen, aminek ideje lenne véget vetni az Európai Parlament Magyarországra látogató LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának francia és spanyol küldöttségi tagjai szerint." Soros őrjöng, egyesek szerint nem éri meg az év végét.
kmate1357
2021. október 01. 13:54
"A liberálisok helyettünk szeretnék eldönteni, miként éljünk" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hogy a picsába lehet ilyen mondatot leírni?????????????? Pont egy konzervatívként akik PONT HOGY egyfolytába meg akarják mondani hogy hogyan kéne embereknek élniük?????????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ízisz
2021. október 01. 11:23
"A csüngőhasú kipcsak" értelmezhetetlen, a "helyettünk" meg kiket takar??? Hmmm...
formaegy
2021. október 01. 11:02
"Ne legyen kétségünk afelől, hogy ezek a jelentések már a vizsgálatok előtt megszülettek." Ezt már számtalanszor leírtuk, elmondtuk! Amúgy a spanyol nyilatkozatot kell figyelembe venni, miszerint - csak nyersen - M.o.-on minden rendben van, de a LIBE többi tagjának nem ez a célja............. Ehhez sem kellett egyetemet végezni, hogy ezt tudjuk. Viszont ha valaki kételkedik, akkor elég megnézni a banda tagjait, amikor Donáth a ballibes csürhe egyik legaljasabb hazaárulója az egyik tag! Mint ahogyan a tavares jelentést Gönc Kingáék írták, majd a Szar-genny-tini jelentést is a hazaáruló pöcegödör EP-s tagjai, ezt is a Donáth szuka mocskos hazaáruló bandája. Mint ahogyan ez a hatalmas hitelességgel bíró förmedvény, 3x jött M.o.-ra, mindannyiszor a választások előtt pár hónappal, hogy a jelentést a választásokra időzítve az EP vergődésére benyújtsák. Természetesen az előre megírt, de az embereket hülyének nézve - mintha idő kellene a nagy vizsgálat leírására - akkor a választásokba beleszólva vergődni tudjanak egy nagyot! Na akkor náci rohadt csürhe!!!!!!!!!!! Ez nem Ukrajna! Mi MAGYAROK VAGYUNK!!!!!!!! Fogjátok még fröcsögni: „A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!” (átvitt értelemben) Tűrjük azt a sok aljasságot, hazugságot, förmedvényt amit elkövettek ellenünk, de amikor kell akkor EGY a Tábor, Egy a Zászló! Megmutatjuk, hogy hazaárulóknak, gyereknyomorítóknak e Hazában helye nincs!! Többen leszünk, mint valaha! Végleg feltettétek az i-re a pontot amikor a GYEREKEINKET vettétek célba mocskos gyereknyomorító férgek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUSSSSSSSSSSSSS a GYEREKEINKTŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!