A kormányfő véglegesen párttitkár lett

2021. október 24. 07:53

A kormányfő civilnek hazudott pártrendezvényen beszélt.

2021. október 24. 07:53
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A nemzet a ruha, a test a pőre párthatalom. Sem a kormányfő, sem az államfő nem szólt az ország polgáraihoz a nemzeti ünnepen. Nem tartottak érdemesnek bennünket arra. Nem volt mondanivalójuk.

Nem fontos. A haza nem fontos. Talán soha nem volt az. A kormányfő civilnek hazudott pártrendezvényen beszélt. A látszat se fontos. Csak azokhoz szól, akik elfogadják, támogatják, csodálják őt.

Pártállam van a fejében, ösztöneiben. Meg aztán lassan körülöttünk. A nemzet már csak álca, hogy takarja a meztelen párthatalmat.

A kormányfő véglegesen párttitkár lett.”

Nyitókép:  MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Revízió
2021. október 25. 11:40
Fecó, Fecó, Fecó, Fecó , ezt is eeekurtad !
betik
2021. október 25. 10:02
Téged meg fel kéne húzni az első fára te rohadék!!!
Krupp Skya
2021. október 25. 06:03
Feri bácsi, mivel a feleséged olyan mint a kiselefánt nehezen tanul, de könnyen felejt, ezért inkább ormányfőnek kellett volna indítani. Arcra viszont tevére hajaz de meg is van hozzá a nem is apró két púpja, csak nem a hátán. Képzeld el ha a hátán lenne Donát Laci bácsi, felszentelt kézével hátulról tudná csöcsörészni.
bagira
2021. október 25. 04:54
Ne játsszák el Gyurcsányék, hogy nekik a gyilkos nagypapához nincs közük https://www.origo.hu/nagyvilag/20211022-philip-video-interju.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!