A csicskaság szó illusztrációja a Jobbik

2021. október 21. 20:20

Elég rossz lehet ennyire jelentéktelennek lenni.

2021. október 21. 20:20
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„A csicskaság szó illusztrációja a Jobbik.

Igazán büszkék lehetnek erre az áruló, nevetséges, a vélt hatalomért mindenre képes brigádra a 2006-osok. Akik Dobrev férjétől kapták a verést, ahol a Jobbik legendája megszületett.

Az SZDSZ legalább jól járt az árulással, de ezek a fiúk és lányok csak tátott szájjal szaladnak az erdőben. Elég rossz lehet ennyire jelentéktelennek lenni.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. október 22. 10:54
Kristóf! Tragikusan el vagy tévedve a jakobinus petyával kapcsolatban. ő soha sem volt fletó csikája,ő nagyon fiatal kora óta ideológiai és egyéb fanatizmusból szolgálja fletót és az aljas balos eszméket. jp-t soha sem vezette személyes érdek,nem pozícióért tette, teszi azt amit. Nyilván szereti a pénzt de nem ez a fő mozgatórugója. neki nagyon fiatal kora óta mindennél fontosabb Magyarország és a magyarság tönkretétele, felszámolása. És ez vonatkozik az összes ballikos vezetőre. Kristóf! Tragikus hogy Te és az összes fideszes újságíró,médiaguru, politikus még mindig ott tartotok, hogy jp-ék eredetileg valóban szélsőjobbos, náci magyarok voltak, csak pénzért, pozícióért, személyes sértettségből becsicskultak fletónak. Kristóf! Döbbenetesen tájékozatlanok és naívak vagytok ballik-ügyileg. Ti most jöttetek a Holdról?
Asztis
2021. október 22. 09:46
faszerdőben, így pontos
vip era
2021. október 22. 08:50
Szerintem egy csicskában több önérzet és tartás van ,mint a jobbikban. Ezért hibás a cím.
Lacibá
2021. október 22. 06:48
Jakab feje Fletó seggbe onnan ugat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!