A büntetlenül maradt bűn 15 év után is mérgezi az országot

2021. október 24. 08:52

15 évvel később a rendőrterror első számú politikai felelőse nyilvánosan alázza Nagy Lászlót.

2021. október 24. 08:52
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Pontosan 15 évvel ezelőtt lőtte ki a karhatalom Nagy László szemét és tette tönkre életét. Nem ő járt így egyedül.

15 évvel később a rendőrterror első számú politikai felelőse – a »demokrácia« és a »jogállam« védőszentjeként – nyilvánosan alázza Nagy Lászlót,  miközben szövetségesei puccsistázzák, csőcselékezik a jogsértett állampolgárokat, relativizálják a szemkilövetéseket, a rendőri kínzásokat.

A nyári nyilvános találkozásukon a volt miniszterelnök száját egy »sajnálom« se hagyta el: csak a lelketlen gúnyolódás. A büntetlenül maradt bűn 15 év után is mérgezi az országot.”

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 24. 16:58
Na és ki a hibás azért, mert elmaradt a számonkérés? Polt Péter nem is hallott róla, hogy jogsértések történtek? Mire való Polt Péter? Hm?
Color
2021. október 24. 15:45
Nem akartam ilyeneket írni de te egy büdös patkány vagy!!!
Pelso j.
2021. október 24. 13:42
büntetlenül maradt bűn, nahát. Bő évtized és a kétharmadok mellett hogy fordulhat elő ilyen? Nem mersz szólni a tartótisztednek, hogy történjen valami?
barany
2021. október 24. 12:56
Schiffert kormánypártiként ideális ellenzéki politikusnak tartom. Amikor még rendszeres parlamenti közvetítés volt, élvezni lehetett az Orbán-Schiffer vitákat. Szellemesen, és gyűlölet nélkül vitáztak, úgy ahogy egy normális parlamentben illik. Mára annyira eldurvult a parlamenti stílus, néhány elmebeteg ellenzéki őrjöngése miatt, hogy rossz nézni és hallgatni. Az ellenzék frusztrált a kormányzati kétharmad és a 11 éves ellenzéki állapot miatt. De "tessék választást nyerni" lehet csak rá a válasz. (Persze attól óvjon a Teremtő, hogy a jelenlegi ellenzék kormányra kerüljön. Kormányzati helyzetben még elviselhetetlenebbek lennének, de ami sokkal nagyobb baj, tönkretennék az országot.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!