Örülünk mi, Mihály

2021. szeptember 11. 18:07

Csak az örömünkbe túl sok üröm vegyül.

2021. szeptember 11. 18:07
null
Tordai Bence
Tordai Bence
Facebook

„Varga Mihály a napokban kifogásolta, hogy nem örülünk kellőképp a kerületi fejlesztéseknek. Örülünk, mi, Mihály, csak az örömünkbe túl sok üröm vegyül.

Nagyon örültünk például az új uszodának is, de nem örültünk annak, hogy közel a duplájára drágult menet közben, hogy nem kérdezték meg a környékbelieket arról, milyen funkciókat látnának ott szívesen és ezért sokaknak van hiányérzete, de annak se örültünk, hogy ilyen hitvány minőségben sikerült kivitelezni az egyébként jó terveket (lásd a 444 korabeli cikkét alább).

Én külön örülök, mert a lányaim ide, a Gyarmati Dezső uszodába járhatnak úszni, ahol Risztov Éva szárnyai alatt remek szakmai csapat dolgozik a gyerekekkel, de nem örülök annak, hogy az 50-es medence hónapok óta nem működik annak a beázásnak a javítása miatt, ami már az átadás utáni hetekben megkezdődött.

Annak is örülök, hogy 2019-ben Buda Őrsi Gergelyt választotta polgármesternek, akinek a vezetésével az önkormányzat jóvá tudja tenni mindazt, amit az előző, fideszes vezetés elrontott.

Örülök, hogy nemsokára rendeződik az uszoda helyzete, de nem örülök, hogy ennyi munka megy el a kármentésre, holott mindezt meg lehetett volna előzni.

De végső soron erre készülünk országosan is 2022-től, hiszen Karácsony Gergely kormánya nem áll majd meg a felelősségrevonásnál: jóvátételt ad mindazok számára, akik a narancsrezsim vesztesei lettek, és jóváteszi azokat a károkat, amiket a Fidesz okozott Magyarország társadalmának, kultúrájának, gazdaságának és természeti világának. Sőt, megkezdi az - eddig elszabotált - igazságos, zöld átmenetet, hogy jóvátegye a jövő generációnak okozott károkat is.

Erről szól a programunk, és ezt szoktam úgy sűríteni, hogy »Több zöld, kevesebb narancs!«

Tartsatok velünk, támogassatok az előválasztáson, hogy utána közösen legyőzhessük a Fideszt!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tribunus
2021. szeptember 13. 07:38
Tordai, a kerületben hibát hibára halmoztok, bomlás, szlömösödés, dilettantizmus tükröződik mindenhol, mindenről és mindenből, amihez egyáltalán képesek voltatok hozzákezdeni! Mellesleg ha az önkormányzatnál egy adott területet az ahhoz valóban értő szakértő vezetné - és például nem a semmiféle műszaki végzettséggel sem rendelkező FELESÉGED, akinek az álláshelye miatt egy szakembert rúgtatok ki! - , akkor talán nem lennének ennyire harmatgyengék az eredményeitek! Mindenki tudja, hogy Karácsony soha nem lesz Magyarország miniszterelnöke és ezt magad is nagyon jól tudod, érthetetlen, mégis miért hazudsz, miért nézed hülyének az embereket?! Karácsony is, te is, a feleséged és a kahalod összes helyzetbehozott tagja el fog tűnni hamarosan és soha többé nem lesztek többé a magyar közélet részei! ... erre készülj inkább és próbálj meg elvégezni inkább egy esztergályos tanfolyamot! Vízköpő már nem lehetsz, azok az álláshelyek beteltek!
Ügyek
2021. szeptember 12. 20:03
Az érvelés, amit hiányol az maga a "hasbarázó" :)))
ifazah
2021. szeptember 12. 13:26
Majom! Úgy is néz ki!
istvanpeter
2021. szeptember 12. 11:16
Na, ez patkány volt az előző életében, most meg szellemi fogyatékos földigiliszta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!